În cadrul modernului spital Royal Hospital, pacienții se bucură de acces la dotările performante, de ultima generație, a celor 3 săli de operație, în care medici cu zeci de ani de performanță în chirurgia generală minim-invazivă profesează, întotdeauna spre binele pacienților.

CHIRURGIE GENERALĂ

O echipă medicală cu înalte standarde profesionale se ocupă cu atenţie de consultaţia, intervenţiile operatorii propriu-zise şi managementul post-operator al bolnavului.

Metodele de tratament abordate în spitalul nostru asigură pacientelor o șansă de vindecare postoperatorie mult mai rapidă, o rată de complicații mult redusă și posibilitatea de a reveni la aspecte normale ale vieții socio-profesionale într-un timp mult mai scurt.

CHIRURGIE BARIATRICĂ

Chirurgia obezității reprezintă ansamblul de proceduri chirurgicale, efectuate la nivel gastro-intestinal, menite să determine o scădere ponderală la pacienții cu obezitate extremă, ridicându-le astfel calitatea vieții.

Prin abordarea tratamentului chirurgical împotriva obezității, scăderea ponderală va fi durabilă prin diminuarea considerabilă a aportului alimentar și prin determinarea organismului să consume rezervele accumulate în exces, astfel starea de sănătate și calitatea vieții cunoscând o îmbunătățire considerabilă

CÂND AI PROBLEME DE SĂNĂTATE

APELEZI LA CEI MAI BUNI DOCTORI

021.9095

CHIRURGIE UROLOGICĂ

Că și în cazul sănătății feminine, bărbații au devenit conștienți că o evaluare anuală a sănătății urologice este absolut necesară. Un control urologic amănunțit poate detecta precoce diverse afecțiuni ale aparatului urologic.

Prin chirurgia urologică, specialiștii Royal Hospital pun accent pe sănătatea masculină, intervenind de la cazuri ușoare de litiaze ale aparatului urinar, până la cazuri dificile de cancere ale prostatei.

CHIRURGIE ORTOPEDICĂ

La Royal Hospital, echipa de chirurgie ortopedică foloseste cele mai noi proceduri si tehnici de tartare a problemelor oaselor si articulațiilor apărute în timpul vieții.

Sistemul locomotor, alcătuit din oase, mușchi, cartilaje, tendoane, ligament și alte țesuturi conectoare, este cel care oferă formă și stabilitate, protejând organele interne.
Obiectivul principal al Royal Hospital Bucharest este de a le oferi pacienților cele mai bune soluții de prevenție, diagnostic și tratament prin accesul la medici supraspecializați, cu experiență în abordarea celor mai dificile cazuri medicale.

CHIRURGIE ESTETICĂ

Echipa de ghirurgie estetică, cu o vastă experiență în chirurgie plastică, oferă pacientelor posibilitatea efectuării de operații estetice considerate atât o necesitate terapeutică (reconstrucția mamară după mastectomie, blefaroplastia, reducția mamară, lifting de sâni, otoplastia, rinoplastia), cât și o modalitate de îmbunătățire a aspectului fizic pentru un confort psihic crescut ( injectari cu acid hialuronic, mezoterapie).

FEMEIA REPREZINTĂ SIMBOLUL FRUMUSEȚII ȘI AL PERFECȚIUNII. POATE DIN ACEST MOTIV, FEMEIA DOREȘTE SĂ ARATE ÎNTOTDEAUNA BINE, SĂ-ȘI CORECTEZE EVENTUALELE DEFECTE ANATOMICE.

CHIRURGIE ORL

Departamentul de chirurgie ORL al Royal Hospital este perfect pregătit să ofere tratament chirurgical pentru pacienții care ajung în cadrul spitalului

Ne bucuram să vă punem la dispoziție o echipa medicală atentă la nevoile dumneavoastră, pentru o vindecare mult mai eficientă, ceea ce va permite o reinserție socio-profesională mult mai rapidă.

ECHIPĂ CHIRURGICALĂ DE ELITĂ

CU MII DE OPERAȚII LA ACTIV

Echipa medicală ROYAL HOSPITAL BUCHAREST abordează cu succes orice tip de operație.