Chirurgie estetică corp

Abdominoplastia

 Abdominoplastia este intervenția chirurgicală prin care se înlătură excesul de grăsime sau piele din zona abdominală și, deseori, se repară musculatura abdominală slăbită sau distanțată, creând un perete abdominal mai plat și mai ferm. Abominoplastia poate fi totală sau asociată cu lipoaspirația. Abdominoplastia elimină vergeturile.

 Operația durează 2-5 ore, și se efectuează sub anestezie generală. După intervenție se recomandă purtarea unei burtiere elastice speciale. În primele zile, abdomenul va fi umflat și dureros, dar disconfortul inițial va fi controlat cu medicație antialgica. Scoaterea firelor se face la 7-14 zile postoperator, iar burtiera se poartă timp de 4-6 săptămâni. Cicatricilor le este necesar aproximativ un an pentru vindecare completă. De obicei, activitatea se poate relua după 2-3 zile.

Să apelezi la chirurgie estetica nu mai reprezinta de mult ceva ieșit din comun, este un lucru normal. De foarte multe ori, operația estetică este singura varianta de a corecta un defect fizic.

Experți Royal Hospital

 Pentru menținerea îndelungată a rezultatelor obținute, este important să se urmeze un regim dietetic recomandat de un medic nutriționist și să se practice exerciții fizice cu regularitate. Se sugerează evitarea expunerii la soare timp de 1 an de la operație, pentru a nu se produce pigmentarea cicatricilor.

 Ca orice intervenție chirurgicală și abdominoplastia presupune riscuri precum: sângerări,infecții, acumulare de lichid, schimbări ale sensibilității în zona inciziilor, necroze ale țesuturilor, hematoame și seroame, lipsa de sensibilitate, deschideri ale suturilor, schimbarea formei buricului, reacții adverse la anestezie.

Lifting brațe

 Intervenția chirurgicală de lifting a brațelor presupune ridicarea și excizia excesului tegumentar printr-o incizie în axilă, care, în unele cazuri, va fi asociată cu o altă, dispusă în axul longitudinal, pe fața internă.

 Pentru această intervenție chirurgicală, se folosește anestezia generală cu sedare intravenoasă. Pacientul nu necesită internare, timpul operator fiind de 2-3 ore.

 Mișcările brațelor pot fi reluate treptat, cu excepția ridicării lor deasupra nivelului umerilor, mișcare ce va fi posibilă după 3-4 săptămâni.

 Remodelarea braţelor:

  • Reduce excesul de piele sau de grăsime localizată în zona brațului (între axilă și cot);
  • Remodelează brațele, dându-le un contur mai bine definit și un tonus mai ferm al pielii;
  • Determină un aspect mai tonifiat şi mai proporționat al brațelor.

Lifting coapse

 Liftingul la nivelul coapselor se face cu scopul de a scăpa de pielea flască și în exces și de a subția totodată zona.

 Intervenția constă în ridicarea țesuturilor de la nivelul coapselor, mai ales a zonelor posterioare și interne și înlăturarea excesului de tegument. În urma acestei intervenții rămâne o cicatrice în zona inghinală sau în șanțul subfesier.

 Intervenția durează aproximativ 2-4 ore,  iar ecuperarea se face în aproximativ 12-14 zile.

 Efortul fizic mai intens poate fi reluat după 5-6 săptămâni, însă 2 luni după intervenție va fi necesară purtarea unui garment elastic. Imediat după operație, pentru aproximativ 1 săptămână, se urmează un tratament antibiotic, antiinflamator și antialgic.

Mănâncă sănătos! Fă sport!

VIZITEAZĂ-NE MĂCAR O DATĂ PE AN!

Ce spun pacientele?

I want to thank you from the bottom of my heart for being professional and kind Doctor. The care I received each time during consultation was something amazing. With your professionalism and years of experience, you diagnose with ease. You have been the best doctor I have ever consulted.  I never thought that I would find in Romania a hospital which has American standards or even more. No words are enough to appreciate the service you provide around this hospital.