Estetică facială

Blefaroplastia

 Este una dintre cele mai eficiente operații de reîntinerire facială, care se adresează preponderent persoanelor peste 35 ani, ce oferă o regresie de până la 10-15 ani prin îndepărtarea pielii în exces și a grăsimii suplimentare.

 În cazul în care există un exces de grăsime și de piele, este nevoie de o intervenție transcutanată, prin intermediul căreia se realizează o incizie sub gene, prelungită la colțul ochiului. Grăsimea se îndepărtează sau rearanjează, mușchiul se suturează, iar pielea în exces este înlăturată. Procesul durează aproximativ 60 de minute, fiind nevoie de anestezie generală cu sedare intravenoasă.

 Vindecarea completă după aceste intervenții are loc în aproximativ o săptămâna, timp în care se îndepărtează și firele de sutură.

În cadrul Royal Hospital Bucharest pot fi efectuate intervenții chriurgicale estetice la nivelul feței, sânului, corpului.

Experți Royal Hospital

Liftingul centrofacial

 Cu ajutorul lifting-ului centrofacial se pot corecta semnele  îmbătrânirii (această intervenție se recomandă persoanelor cu vârsta între 40 și 60 de ani), prin ameliorarea conturului, a tonusului pielii și a mușchilor care o susțin.

 Operația de lifting facial se efectuează doar sub anestezie generală. Inciziile realizate pornesc deasupra liniei de inserție a părului la tâmple, se extind în fața urechii și se continuă în spatele lobulului auricular spre scalpul inferior. Dacă și gâtul necesită intervenție, o mică incizie se va face sub barbie. În această zonă, pentru a îmbunătăți conturul, grăsimea poate fi extrasă prin liposucție.

 Reluarea activităților curente este posibilă după câteva zile de la intervenție, iar inciziile se vindecă în aproximativ 7-10 zile.

Otoplastia

 Prin otoplastie, se obține armonizarea mărimii și formei urechiilor cu celelalte trăsături ale feței și capului. Operația este recomandat să fie făcută cât mai devreme, pentru a beneficia atât de efectele obținute la nivel estetic, cât și de cele la ordin psihic și social. Ideal este ca operația să se efectueze între 4-14 ani. Otoplastia durează aproximativ 2 ore, sub anestezie generală cu sedare intravenoasă. Firele se scot după aproximativ 10-12 zile.

Rinoplastia

 Rinoplastia este intervenția chirurgicală de îmbunătățire a aspectului extern al nasului, contribuind la restabilirea armoniei faciale. Pentru această intervenție, durata spitalizării este de 48 ore. Rinoplastia se face sub anestezie generală cu sedare intravenoasă, timp de aproximativ o oră. În timpul operației, pielea nasului se separă de os și cartilaj, care sunt apoi sculptate în forma dorită.

 Timp de 2 săptămâni trebuie evitate activitățile solicitante, care pot crește tensiunea arterială, fapt ce poate favoriza unele sângerări. Momentul cel mai potrivit pentru realizarea rinoplastiei este în anotimpurile de primăvară și toamnă, deoarece temperaturile foarte ridicate sau scăzute pot afecta perioada recuperării.

FRUMUSEȚEA interioară este direct proporțională cu SĂNĂTATEA interioară.

SĂNĂTATEA TA ESTE PE PRIMUL PLAN

Ce spun pacientele?

Am fost internată în spitalul dumneavoastră și operată pentru problemă genitală și am rămas profund impresionată de tot ceea ce mi s-a făcut aici și de modul în care personalul clinicii a avut grijă de mine. Am fost așa de impresionată încât sincer vă spun că am crezut că nu mă aflu într-o clinică din țară și că pur și simplu nu m-am trezit din anestezie. Dar nu a fost așa și sincer vă spun că sunteți “Cei mai buni!”