Estetică Chirurgicală Mamară

În cadrul Royal Hospital Bucharest pot fi efectuate următoarele intervenții chriurgicale estetice la nivelul sânului:

Augmentarea mamară 

 Denumită și mamoplastie de augmentare presupune plasarea pe cale chirurgicală a unui implant la nivelul fiecărui sân, cu scopul măririi volumului și a creșterii atractivității formei bustului.
 Multe femei aleg să-și mărească sânii pentru a-și satisface propria dorință pentru un bust mărit; sânii poate nu s-au dezvoltat astfel încât să le împlinească așteptările sau frecvent după sarcină/sarcini, după scăderea în greutate ori ca rezultat al vârstei, sânii și-au pierdut volumul inițial și forma a suferit schimbări.
 Augmentarea mamară îmbunătățește aspectul și forma sânilor și vă conferă o siluetă proporționată așa cum vi-o doriți.

La Royal Hospital, departamentul de chirurgie estetică îți transpune visul în realitate

Experți Royal Hospital

Lifting de sâni (ridicarea sânilor) 

 Ridicarea sânilor (mastopexie sau lifting de sâni) este o procedură chirurgicală prin care se îndepărtează excesul tegumentar de la nivelul sânilor pentru a-i ridica, remodela și conferi fermitate.
 Areolele sunt repozitionate și în anumite cazuri pot fi micșorate.
 Dacă sânii sunt mici sau și-au pierdut și din volum în timp, implante mamare pot fi plasate în aceeași operație de ridicare a sânilor pentru a le crește și volumul.

Reducție mamară 

 Reducția mamară sau mamoplastia de reducție se practică pentru a înlătura disconfortul psihic frecvent asociat cu cel fizic (probleme ale coloanei vertebrale, respiratorii etc.) ce este prezent la femeile cu sâni foarte mari, îmbunătățind aspectul sânilor și crescând calitatea vieții.
 Procedura înlătura excesul de la nivelul fiecărui san, ulterior sânii fiind mai mici și mai fermi.
 Areola poate fi și ea redusă și repoziționată.

Ca să-ți fie mai bine, începând de astăzi

PROPUNE-ȚI SĂ FII SĂNĂTOASĂ !

Ce spun pacientele?

Este cel mai bun tratament faptul că tot personalul este amabil, zâmbește, este serviabil indiferent de oră și vindecarea, în astfel de condiții, vine de la sine. Totul este gândit în cel mai mic amănunt, iar ambianța și condițiile de aici înlocuiesc condițiile de acasă de care nu avem timp să ne bucurăm, fiind prea ocupați să alergam într-o lume prea grăbită.