Femeia reprezintă simbolul frumuseții și al perfecțiunii. Poate din acest motiv, femeia dorește să arate întotdeauna bine, să-și corecteze eventualele defecte anatomice.

ESTETICĂ CHIRURGICALĂ ȘI NECHIRURGICALĂ

Pentru o îmbunătățire a aspectului fizic, suntem pregătiți să va oferim consiliere de specialitate privind cele trei mari ramuri de servicii principale:
chirurgia sânilor, chirurgia fetei și chirurgia corporală.

Echipa de ghirurgie estetică Royal Hospital Bucharest, cu o vastă experiență în chirurgie plastică, oferă pacientelor posibilitatea efectuării de operații estetice considerate atât o necesitate terapeutică (reconstrucția mamară după mastectomie, blefaroplastia, reducția mamară, lifting de sâni, otoplastia, rinoplastia), cât și o modalitate de îmbunătățire a aspectului fizic pentru un confort psihic crescut ( injectari cu acid hyaluronic, mezoterapie).

INTERVENȚII CHIRURGICALE LA NIVELUL SÂNULUI

Augmentarea mamară

 Denumită și mamoplastie de augmentare presupune plasarea pe cale chirurgicală a unui implant la nivelul fiecărui sân, cu scopul măririi volumului și a creșterii atractivității formei bustului.
 Multe femei aleg să-și mărească sănii pentru a-și satisface propria dorință pentru un bust mărit; sânii poate nu s-au dezvoltat astfel încât să le împlinească așteptările sau frecvent după sarcină/sarcini, după scăderea în greutate ori ca rezultat al vârstei sânii și-au pierdut volumul inițial și forma a suferit schimbări.
 Augmentarea mamară îmbunătățește aspectul și forma sânilor și vă conferă o siluetă proporționată așa cum vi-o doriți.

Lifting de sâni (ridicarea sânului)

 Ridicarea sânilor (mastopexie sau lifting de sâni) este o procedură chirurgicală prin care se îndepărtează excesul tegumentar de la nivelul sânilor pentru a-i ridica, remodela și conferi fermitate.
 Areolele sunt repozitionate și în anumite cazuri pot fi micșorate.
 Dacă sânii sunt mici sau și-au pierdut și din volum în timp, implante mamare pot fi plasate în aceeași operație de ridicare a sânilor pentru a le crește și volumul.

Reducție mamară

 Reducția mamară sau mamoplastia de reducție se practică pentru a înlătura disconfortul psihic frecvent asociat cu cel fizic (probleme ale coloanei vertebrale, respiratorii etc.) ce este prezent la femeile cu sâni foarte mari, îmbunătățind aspectul sânilor și crescând calitatea vieții.
 Procedura înlătura excesul de la nivelul fiecărui san, ulterior sânii fiind mai mici și mai fermi.
 Areola poate fi și ea redusă și repozitionata.

Calculator contributie personala

Alege tipul de interventie pentru a vedea exact cat este contributia ta

INTERVENȚII CHIRURGICALE LA NIVELUL FEȚEI

Lifting facial

 Lifting facial este termenul general utilizat când se vorbește de diferitele tehnici chirurgicale ce au ca scop întinderea, ridicarea și eliminarea excesului tegumentar ca și întărirea suportului muscular, toate acestea având drept scop un aspect întinerit al fetei.

Corecție pleoape (blefaroplastie)

 Blefaroplastia sau corecția chirurgicală a pleoapelor presupune îndepărtarea excesului de piele și grăsime de la nivelul pleoapei superioare ce face ca aspectul să fie în mod constant obosit și/sau supărat; elimină de asemenea și pungile de sub ochi.
 Rezultatul este un aspect cu ochi odihniți, mai strălucitori și mai mari.

Chirurgie estetică urechi (otoplastie)

 Otoplastia sau corecția chirurgicală a urechilor se realizează pentru a readuce pavilioanele auriculare în apropierea cutiei craniene în cazul urechilor decolate sau pentru a le reduce mărimea

INTERVENȚII CHIRURGICALE LA NIVELUL CORPULUI

Abdominoplastie

 Abdominoplastia este procedura chirurgicală prin care se elimina excesul de piele și grăsime de la nivelul abdomenului mijlociu și inferior.
 Musculatura abdominală poate fi întărită în același timp operator dacă este necesar.
 Acest exces nedorit este frecvent rezultatul sarcinilor sau al obezității urmată de scădere în greutate considerabilă, ambele cauzând întinderea pielii sau „lăsarea” tuturor structurilor abdominale.
 Dieta și exercițiile singure nu asigura corecția, deformarea apărând prin schimbări structurale la acest nivel.
 Procedura se poate realiza asociată lipoaspirației.

Lifting de brațe

 Liftingul de coapse / brațe – reprezintă o varietate de operații ce au ca scop îndepărtarea excesului de piele și grăsime de la nivelul coapsei/brațului, redând un aspect mai suplu și mai tonic.
 Când există un tonus bun al pielii se poate realiza doar lipoaspirație pentru reducerea depozitelor de grăsime dar în cazurile cu laxitate tegumentara aspectul poate fi îmbunătățit doar chirurgical.

ECHIPA MEDICALĂ

CHIRURGIE ESTETICĂ ȘI PLASTICĂ