CINtec PLUS

CINtec PLUS identifică  leziuni cervicale de grad înalt, precanceroase. Testul dă dovadă de o sensibilitate și specificitate mult mai mare decât testul Babeș-Papanicolaou sau HPV.

Cancerul de col uterin este determinat în principal de infecția cu virusul HPV, tulpini cu risc crescut. În cazul infecțiilor cu virusul HPV ( tulpini cu risc înalt) rezultatul testulului  Babeș-Papanicolaou nu exprimă întotdeauna prezența unei leziuni precanceroase transformante, cu potențial de risc înalt.

Testul CINtec PLUS – dublu marcaj imunocitochimic simultan, în aceeași celulă, pentru p16 (markerul infecției transformante) și Ki-67 (markerul de proliferare) – identifica cazurile în care infecția cu HPV ( cu tulpini cu risc crescut) este persistentă, transformantă și a dus la apariția leziunilor precanceroase de grad înalt.

PREVENIM, DIAGNOSTICĂM ȘI TRATĂM, DE 20 DE ANI, AFECȚIUNI GINECOLOGICE ȘI MAMARE

Situații în care testul CINtec PLUS este indicat:

  •  ASC US cu test HPV pozitiv pentru tulpini cu risc crescut la femei tinere
  •  LSIL la femei tinere
  •  HPV pozitiv pentru tulpini cu risc crescut și PAP negativ la femei indiferent de vârstă

Rezultate

Cazurile cu test CINtec PLUS pozitiv vor avea nevoie de investigații suplimentare, cum ar fi colposcopia și /sau de tratament chirurgical, excizional. Cazurile cu test negativ vor necesită  supraveghere periodică.

 

Participă activ la discuția cu medicul tău!
Nu ezită să-i pui întrebări, în cazul în care nu ești complet lămurită!

FĂ-ȚI TIMP CA SĂ FII SĂNĂTOASĂ !

Ce spun pacientele?

“Să vii cu moralul la pământ, să ți se pară că viața ți se termină azi și să pleci optimist, cu planuri noi, realiste pentru viață… Așa s-a întâmplat aici, acum. Datorită politeții, omeniei și profesionalismului echipei de medici și asistente. Sunt minunați!”

C. Corina Bucuresti, tumorectomie mamarăMai multe impresii aici