Consultație chirurgie generală

Chirurgia generală este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor chirurgicale ale abdomenului precum și a altor afecțiuni chirurgicale care fac obiectul altor specialități, ce necesită tehnici speciale cum ar fi traumatisme, afecțiuni vasculare, genitale, urologice, toracice, endocrine, neurochirurgicale, chirurgie oncologică, etc..

În cadrul specialităţii Chirurgie generală a spitalului Royal Hospital lucrează o echipă medicală cu înalte standarde profesionale, care se ocupă cu atenţie de consultaţia pacienţilor cu afecţiuni medico-chirurgicale, intervenţiile operatorii propriu-zise şi managementul post-operator al bolnavului.

Accesează profilul fiecărui medic pentru a afla gama de operații pe care le efectuează fiecare dintre aceștia, cât și prețurile practicate.

Ce spun pacientele?

Este mai mult decât se poate așterne în cuvinte. Nu m-am simțit ca la spital.Am fost ca la o a doua casă. Întreaga echipa este profesionistă și umană. Mulțumesc doamnei Dr Gabriela Macotă. Mulțumesc domnului Dr Jumuga Cristian.Mulțumesc domnului Dr. anestezist. Mulțumesc domnișoarelor asistente și domnului asistent care m-au îngrijit cu deosebită atenție.