Estetică nechirurgicală

Injectări acid hialuronic / teosyal

  Datorită unor factori intrinseci (vârstă, sex, status estrogenic) sau extrinseci apar schimbări nedorite ale trăsăturilor faciale prin scăderea colagenului și a principalului său constituent – acidul hialuronic din piele.
  Fillerii înlocuiesc volumul pierdut cu vârsta sau boala, corectează schimbările statice din piele și îmbunătățesc conturul facial putând să augmenteze (să dea volum) diferite regiuni (buze, bărbie, obraji). Produsele utilizate ca filleri sunt geluri de acid hialuronic.
  Proprietățile sale higroscopice îi conferă capacitatea de a menține apa și reprezintă garantul nivelului înalt de hidratare al pielii în timp ce proprietățile vâscoelastice contribuie la absorbția șocurilor. Acționând ca și “cărămizi” ale țesutului furnizează o capacitate superioară de lifting.
  Apariția ultimelor generații de filleri cu acid hialuronic de origine non-animală oferă avantajul utilizării produselor în condiții de maximă siguranță, oferind posibilitatea liftingului nechirurgical.
  Umplerea ridurilor faciale precum și posibilitatea volumizării diferitelor regiuni conferă în final un aspect reîntinerit.
  Produsele existente au consistențe variabile pentru a crește versatilitatea utilizării.
  Se pot trata zone cu riduri profunde-moderate de pe regiuni faciale extrem de mobile (șanț nazogenian), zone faciale cu riduri fine, zone ce prezintă cicatrici depresibile pentru estomparea lor sau se pot utiliza pentru efecte de volum (“mărirea buzelor”).
  Efectul injectării se instalează aproape imediat, se consolidează în medie într-o săptămâna și se menține 6 luni în medie (fiind biodegradabil este variabilă perioada).

ESTETICĂ FACIALĂ

 Injectări toxină botulinică / vistabel, disport
 Toxina botulinică este un produs utilizat în medicina estetică pentru a corecta ridurile de expresie de la nivelul fetei.
 Corecția apare ca rezultat al blocării temporare a contracției musculare.
 Indicația principală a tratamentului este pentru regiunea facială superioară prin care dispar liniile verticale dintre sprâncene, liniile orizontale de la nivelul frunții ca și ridurile ochilor tip “laba gâștii”.

Experți Royal Hospital

Frumusețea nu e trecătoare! Royal Hospital iubește frumosul, de aceea te vedem minunată!

ESTETICĂ CORP

Mezoterapie

 Mezoterapia este o procedură nechirurgicală care constă în microinjecții prin care se introduce în derm un amestec de substanțe (extracte de plante, minerale, vitamine, aminoacizi) care acționează local.
 În funcție de zona tratată (față, coapse, abdomen, brațe, scalp etc.) și de diagnostic, amestecul introdus este diferit ca și compoziție.
 Această procedură se face pentru tratamentul celulitei, ridurilor, căderii părului ca și pentru topirea depozitelor de grăsime de mici dimensiuni care nu justifică sau în cazul cărora nu se dorește lipoaspirație.

FĂ-ȚI TIMP CA SĂ FII ȘI MAI FRUMOASĂ !

Ce spun pacientele?

Am avut sentimentul că orice problema aș avea și oricât de gravă ar fi, aici este locul și aici sunt oamenii care mă vor ajuta să depășesc această situație.
Condițiile din această clinică, eu personal nu le-am mai întâlnit decât în străînătate. Atunci când pleci ești bucuros că ți-ai rezolvat o problemă de sănătate dar parcă ți-ai mai dori să mai rămâi in compania unor oameni atât de calzi și de un profesionalism desăvârșit, într-un spațiul atât de primitor.