Impresii Gynecoland – Royal Hospital Bucharest

De-a lungul timpului ne-am luptat cu afecțiuni de tot felul și cel mai greu ne-a fost sa vedem suferința pacienților.
Dar, orice început greu are și un final fericit.
Am păstrat in aceasta pagină impresiile pacientelor noastre – povești de viață pentru care ai nevoie de o viață ca să le povestești.
Rămânem însă cu satisfacția imediată, oameni vindecați și fericiți!

POP ELENA –PITEȘTI 01.02.2018

“Sincere mulțumiri Domnului Dr Stoian Ioan și întregii echipe medicale pentru dăruirea, profesionalismul și atenția acordată pe toată durata spitalizării.

Am venit la această clinică cu sufletul deschis și cu cea mai mare încredere. Serviciile medicale și dotările mi-au intrecut așteptările… Dacă ar trebui să dau o notă acestui colectiv absolut minunat, această ar fi cu siguranță 10+.

Felicitări pentru tot ceea ce ați realizat și mult succes în continuare!

PS: mi-ați redat încrederea în sistemul medical românesc!”

INTERVENȚIE: histerectomie totală cu anexectomie bilaterală pe cale clasică, cură chirurgicală a rectocelului.

POP ELENA – PITEȘTI 01.02.2018

“La Spitalul “Royal Hospital Bucharest” ești întâmpinat cu zâmbetul cald al domnului doctor Stoian Ioan, cu profesionalismul domniei sale, căldură, modestie, bunătate, înțelegere. Un OM cum nu mai  există. De asemenea toată echipa domniei sale emană profesionalism, atașament față de pacient. Deși ești speriat de anestezie generală, de intervenție chirurgicală, de blocul operator etc., aici toate sentimentele de teamă dispar datorită acestor OAMENI minunați, frumoși, buni, calzi. Nu există efecte adverse de la anestezie generală, nu există “rău” după intervenția chirurgicală. Spitalul este hotel, te simți ca în vacanță, curat, elegant, bun gust și rafinament. Nu ai teamă de bacterii nozocomiale, totul este steril.

Ai sentimentul că trebuie să te întorci să le mulțumești tuturor pentru că te ajută să renaști. Domnul doctor Stoian îți explică amănunțit tot ce are de făcut pentru a rezolva problema medicală, după intervenție îți explică cum a rezolvat ,într-o manieră caldă, însoțită de profesionalism, de încurajare.

În spital nu simți că ești în spital. Am sentimentul că acum m-am născut, datorită domnului doctor și întregii echipe: medic anestezist, ceilalți medici, asistente, infirmiere. Toți frumoși interior și exterior.

Voi purta respect și considerație domnului doctor STOIAN IOAN și întregii echipe.”

INTERVENȚIE: histeroscopie exploratorie și operatorie

RUSĂNESCU OTILIA – BUCUREȘTI 16.01.2018

“Acest spital mi-a fost recomandat cu multă căldură de colegele care au încercat experiența tratamentului și recuperării aici.

Mă bucur că Dumnezeu a rânduit să trec prin această încercare alături de domnul doctor Jumuga Cristian și doamnele asistente, precum și de întregul personal care a dat dovadă de o pregătire la standarde europene, fără să exagerez cu aceste aprecieri.

Urez sănătate domnului doctor Jumuga Cristian și întregului personal și mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat ca intervenția să se desfășoare aici, sub observația și în grija unui personal minunat.

Cu deosebit respect și gratitudine, Tincă Lăcrămioara- Piatra Neamț

INTERVENȚIE: laparotomie exploratorie, adezioliza, histerectomie totală cu anexectomie bilaterală

TINCĂ LĂCRĂMIOARA- PIATRA NEAMȚ 20.12.2017

“O să încep prin a spune cum am ajuns la această clinică și cum l-am cunoscut pe d-nul doc. Stoian: prima vizualizare a fost pe youtube a dlui doc. Stoian, am rămas foarte plăcut impresionată de explicațiile prezentate și atunci mi-am zis “acesta va fi doctorul care mă va opera “. Și iată că am ajuns în ziua externării. D-zeu a făcut să ajung aici, unde am venit cu cea mai mare încredere.

Aici am avut parte de cea mai frumoasă experiență din punct de vedere medical. Nu am simțit durere, frică ci îngrijiri, dragoste față de pacient, aerul “de acasă” nu a lipsit nici o secundă. Dl doctor Stoian s-a comportat ca un tată ocrotitor, asistentele medicale au fost adevărate “surori”, deci cuvântul este “acasă”. Tot personalul clinicii-Spitalului a fost DEOSEBIT!

Vă mulțumesc din tot sufletul. D-zeu să vă dea multă sănătate și putere de muncă. Vă mulțumesc. Dl doc Stoian Ion!

Cu stimă și respect, Claudia Căpriță”

CLAUDIA CĂPRIȚĂ, BUCUREȘTI, 07.09.2017

“Dr Stoian,

I want to thank you from the bottom of my heart for being professional and kind Doctor. The care I received each time during consultation was something amazing. With your professionalism and years of experience, you diagnose with ease. You have been the best doctor I have ever consulted.  I never thought that I would find in Romania a hospital which has American standards or even more. No words are enough to appreciate the service you provide around this hospital.

I love you Doctor!

Thank you nurses for your kindness, dedication and healing touch! You become “the around the clock” best friends by the bedside, the calming voice, the familiar face full of compassion. To many, you are the Guardian Angels!

Sincerely, Maria Nitescu”

NIȚESCU MARIA, SAN FRANCISCO - USA, 07.09.2017

“Gynecoland=Raiul pe pământ! Nu, nu exagerez!!! Aici nu găsești oameni, aici găsești ÎNGERI, aici nu găsești o echipă, aici găsești o FAMILIE. Aici am găsit: SPERANȚA, BUNĂTATEA, OMENIA… Realitatea  depășește cu mult așteptările . Am petrecut aici 4 zile în care m-am simțit ca acasă sentimental vorbind și ca la un hotel de 5 stele all inclusive. VĂ MULȚUMESC că existați!

Vă mulțumesc dumneavoastră domnișoarelor asistente pentru tot ce ați făcut pentru noi! Vă mulțumesc dumneavoastră domnilor doctori pentru că ne-ați dat speranța!

Domnului DR STOIAN IOAN-omului care schimbă vieți îi aduc toată recunoștință mea, alături de:

“Două lucruri în lume nu pot fi simulate și nici înlocuite : inteligența și bunătatea!”

Cu multă stimă și admirație!!!”

GROZEA MARIA, MORENI-DÂMBOVIȚA, 31.08.2017

“Atunci când DĂRUIREA, PASIUNEA ȘI PROFESIONALISMUL nostru se revarsă în munca pe care o facem zi de zi, TOTUL se transformă în “ARTĂ”… Arta de a dărui SPERANȚĂ, VIAȚĂ, FERICIRE acolo unde erau îndoieli, temeri și lipsă de speranță!

Sunteți niște ÎNGERI coborâți printre NOI să ne aduceți SPERANȚĂ și ÎNCREDERE că VIAȚA e frumoasă și merită trăită la maximă intensitate!

Vă mulțumesc că EXISTAȚI și sunt recunoscătoare că am avut posibilitatea de a vă întâlni. O echipa MINUNATĂ! RESPECT! Cu dragoste, Mădălina”

SĂVOIU MĂDĂLINA, TÂRGOVIȘTE, 24.07.2017

“Mulțumesc din suflet domnului doctor Stoian și întregii echipe, care m-au făcut să mă simt – de când am pășit prima dată în această clinică și până am plecat – în siguranță.

Am avut sentimentul că orice problema aș avea și oricât de gravă ar fi, aici este locul și aici sunt oamenii care mă vor ajuta să depășesc această situație.
Condițiile din această clinică, eu personal nu le-am mai întâlnit decât în străînătate. Atunci când pleci eșți bucuros că ți-ai rezolvat o problemă de sănătate dar parcă ți-ai mai dori să mai rămâi in compania unor oameni atât de calzi și de un profesionalism desăvârșit, într-un spațiul atât de primitor.

Cu mii de mulțumiri și respect deosebit, Mirela Bica”

BICA MIRELA, BUCUREȘTI, 20.07.2017

Mulțumesc din suflet echipei medicale conduse de d-nul dr Stoian Ioan.

Aici am întâlnit un act medical de calitate, un ambient elegant, intim și confortabil.

Felicit întregul personal al clinicii și le urez success în schimbarea sistemului medical din România. Cinste acestor oameni minunați!

Cu dragoste și respect, Peligrad Elena

PELIGRAD ELENA, ȘERBĂNEȘTI-OLT, 12.07.2017

“În viață întâlnești oameni de care te legi sufletește pentru toată viața, așa este pentru mine dl dr. Stoian Ioan și fiul dânsului d-ul dr Victor Stoian, urmaș demn al d-lui dr Stoian. În primul rând, vreau să-l felicit pe dl dr Stoian pentru această clinică minunată din toate punctele de vedere, e ca un oraș; a arătat dânsul că și la noi se poate face așa ceva, nu numai la străini. Dar totodată sunt conștientă de faptul că a fost foarte greu să duci așa ceva la capăt – numai un om deosebit e capabil de așa ceva. Toată stima și respectul din punct de vedere profesional, putem spune că d-ul dr Stoian și echipa sa face minuni, câteodată și imposibilul, care se poate face numai și numai din suflet și dăruință profesională, ceea ce din păcate e raritate. Mulțumesc din suflet întregului echipaj pentru blândețea, priceperea și profesionalismul lor.
Cu stimă și respect, Dr Polgar”

DR POLGAR ANA MARIA, VULCAN, 05.07.2017

“Mulțumesc din suflet dlui Doctor Ion Stoian, dlui Doctor Victor Stoian și întregii echipe care a dus la bun sfârșit această intervenție chirurgicală, redându-mi speranța de a avea un bebeluș. Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să mă recuperez după această etapă din viața mea, privită de mine ca una foarte dificil de trecut. Dar iată că grație acestor oameni minunați am reușit să trec cu bine peste această cumpăna. Mă așteptăm să fie totul bine, pentru că mă informasem despre această clinică, dar acum pot să confirm că totul a fost peste așteptări de bine! Felicitări pentru tot și pentru condițiile foarte bune din rezerve, lucru care mie personal mi-a fost de un mare ajutor moral! Încă o dată mii de mulțumiri!!!

Cu deosebită considerație, Alina Oborocea.”

OBOROCEA-PUIU ALINA-CRISTINA, FOCȘANI, 29.06.2017

“Mulțumesc frumos domnului doctor Stoian Ion, cât și fiului acestuia, pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Mulțumim din suflet întregului personal, începând de la recepție și până la femeia de la curățenie; sunt oameni de calitate care se comportă extraordinar, atât cu pacienții cât și cu aparținătorii acestora. Condițiile din această locație sunt foarte bune. Nu am nimic de reproșat, totul a decurs surprinzător de bine, neexistând mod de comparație cu alte “locații”.

Cu multă dragoste, Camelia Prunoiu (Răsfățata de la Craiova)

Vă mulțumesc din suflet!

PRUNOIU IONELA CAMELIA, CRAIOVA, 19.06.2017

“Ce bizar sentiment mă încearcă acum la plecare…. Simt că mă despart de familie, de prieteni, de casă și deși acum plec acasă, la familie, tot simt că îmi pare rău că las în urmă atâția oameni minunați, care pentru 3 zile au fost familia mea. Cuvintele sunt de prisos pentru a exprimă imensa recunoștință pe care v-o port, începând cu Dna Doctor Mirela Vasile, care mi-a readus zâmbetul pe buze, și continuând cu doamnele asistente care mi-au fost ca niște surori, calde, frumoase, întotdeauna cu un cuvânt de încurajare, blânde, profesioniste. Nu le voi uita nici pe doamnele care au avut grijă ca rezervă mea să fie curată tot timpul. Vă mulțumesc din tot sufletul pentru ajutorul dat și promit că o să va amintesc în fiecare zi în rugăciunile mele. Dumnezeu să va binecuvânteze!”

ZAMFIR IULIANA CRISTINA, RM VÂLCEA, 5.05.2017

“…în noiembrie 2016, când l-am văzut la televizor pentru prima dată pe domnul doctor Ioan Stoian, mi-am zis: <>

….în februarie 2017, după prima discuție și prima consultație cu dumnealui mi-am zis: <>

….astăzi deja, problema mea a fost rezolvată de către domnul doctor Stoian, fiul dansului Victor și toate cadrele medicale de la clinica Gynecoland.

Mulțumesc foarte mult tuturor pentru grija deosebită, pentru atenția sporită și pentru infinita înțelegere de care au dat dovadă pe toată perioada șederii mele aici. Voi recomandă acest medic, toate cadrele medicale precum și serviciile acestei clinici ori de câte ori voi avea ocazia. Mulțumesc încă o dată tuturor, dar mai ales domnului doctor Ioan Stoian!”

LASCU GEANINA MĂDĂLINA, BUCUREȘTI, 6.04.2017

“Aș dori să mulțumesc domnului doctor Stoian Ioan, domnului doctor Stoian Victor, domnului doctor Pleșa Cristian și întreg personalului de asistente pentru tot ceea ce au făcut pentru mine.

N-am mai întâlnit nicăieri un asemenea profesionalism și dăruire și vă felicit din suflet întrucât redați speranța multor oameni.

Acum sunt convinsă că am făcut cea mai bună alegere pentru sănătatea mea.

Datorită domnului doctor Stoian Ioan și întregii echipe a dumnealui care prin miomectomie mi-au îndepărtat un fibrom extrem de mare ( de 26 cm ) voi avea șansă de a deveni mamă, ceea ce este ceva de neprețuit pentru mine.

Încă o dată vă mulțumesc din suflet și vă doresc multă sănătate și tot binele din lume .”

POPESCU CRISTINA, BUCUREȘTI, 02.03.2017

“Este ciudat ce simt acum la plecare, am sentimentul că vreau să va revăd, să știu că toată echipa medicală de aici este bine, după binele pe care-l face cu noi pacienții…

Mulțumesc din suflet pentru profesionalismul dvs., căldura și empatia pe care am simțit-o din prima zi. Îmi doresc să vă fi cunoscut și copilul meu care este tot medic, dar rezident, la început de drum. Dacă v-ar cunoaște, sigur și-ar dori să muncească într-un asemenea spital.

Mii de mulțumiri d-lui Dr Stoian Ioan, d-lui Dr Pleșa Cristian, d-lui DR Stoian Victor și întregului personal medical, datorită cărora “problema” mea acum nu mai este “problemă”.

Vă doresc să aveți sănătate, putere de muncă, intuiție, iubire de oameni, în continuare, cât mai mulți ani și harul să nu vă părăsească!

Cu profund respect și admirație”

NICOLESCU CARMEN, BUCUREȘTI, 16.02.2017

“Multă stimă și respect voi avea întreaga viață pentru Domnul Doctor Stoian Ion.

Din primul moment al întrevederii am simțit încredere, înțelegere, foarte multă căldură sufletească

Mulțumesc din suflet pentru faptul că în urmă intervenției nu voi fi “mutilată” fizic și emoțional, așa cum aș fi fost în orașul din care provin.

Toată echipa medicală a fost pentru mine ca o adevărată familie. O grijă deosebită pentru fiecare dintre noi. Voi simți lipsa zambetelor și atenției deosebite cu care am fost înconjurată în toată perioada cât am fost cazată la dumneavoastră.

Mulțumesc din suflet pentru tot ce ați făcut pentru mine. Cu deosebită stimă și considerație,”

ISTRATE BRÂNDUȘA-VIOLETĂ, BOTOȘANI, 19.01.2017

“Este a doua oară când mă operez în această clinică, tot la dl. Doctor Stoian.

Este un doctor excepțional cu o echipa minunată.

De fiecare dată plec plină de încredere și optimistă că lucrurile vor fi bune pe viitor.

Vă mulțumesc din suflet pentru tot ce ați făcut pentru mine. Cu drag, Ioana Anton.

ANTON IOANA, BUCUREȘTI, 10.10.2016

“Am rămas profund impresionată de profesionalismul, dăruirea, amabilitatea și prietenia întregii echipe Gynecoland, de care m-am bucurat în fiecare zi a șederii mele în acest “cămin medical”, în care mi-am găsit în sfârșit vindecarea. Domnul doctor Stoian Ioan a reușit să-mi salveze ambele ovare, deși venisem aici împăcată cu gândul că voi rămâne doar cu unul. Când am primit vestea cea bună am fost foarte fericită și impresionată. Asistentele au fost deosebit de atente, grijulii și prietenoase, am avut parte de o îngrijire medicală de cea mai bună calitate. Doresc să vă mulțumesc tuturor din suflet pentru implicarea și devotamentul de care ați dat dovadă și va urez mult succes pe mai departe. Cu mult drag, Loredana”

CAREAZĂ LOREDANA, POPEȘTI-LEORDENI, 29.09.2016

“Fericirea în viață este dată și de alegerile pe care le faci! Alegerea mea a fost să fiu pacienta unui medic excepțional, care m-a tratat cu profesionalism și competență: dr JUMUGA CRISTIAN. Și cum era să nu fac eu această alegere, când îl știam pe elevul inteligent, perseverent și ambițios, care își dorea cu ardoare să devină medic încă de acum aproape douăzeci de ani! Mulțumesc din suflet întregii echipe de medici și asistente care m-au îngrijit atât de bine. Multă sănătate și putere de muncă pentru binele femeilor care vor să-și recapete sănătatea și poftă de viață. Cu respect și considerație, prof. Laura Moșteanu

MOȘTEANU LAURA, SLATINA, 02.09.2016

“Nu știu ce aș mai putea scrie ce nu s-a scris aici… nu mai sunt cuvinte… Pot să spun clar că după trei ani de căutări, am găsit în sfârșit un “dr House” în România. Este dl dr Stoian și fiecare femeie ar trebui să știe de existența lui. Dl doctor are un har al său prin care se identifică cu pacientul și atunci nu trebuie să te mai întrebi, să-ți mai faci problem…te “lași” pe mâna dansului știind că problemele tale vor fi rezolvate. Mă bucur din tot sufletul că v-am întâlnit dl. Doctor! Sănătate multă ca să puteți continuă ceea ce faceți! Mulțumiri echipei dvs!

Mulțumesc Monika dragutzica!:)”

GURIȚĂ IRINA, CONSTANȚA, 29.06.2016

“Mulțumesc D-lui Dr Stoian Ion, care mi-a făcut o operație ce nu doare, d-lui dr Pleșa, care mi-a dat anestezia, în urmă căreia am perceput operația că trecând într-o secundă și întregii echipe a clinicii Gynecoland, care m-a făcut să mă simt unică! Mulțumesc tuturor!”

CODARCEA LILIANA, CĂLĂRAȘI, 02.06.2016

“Sunt o pacienta mai veche a clinicii. Acum 4 ani am fost operată laparoscopic pentru înlăturarea unui fibrom. De data aceasta am suferit o ovarectomie. De fiecare dată echipa de medici și asistenți s-a comportat exemplar. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa dumnealor. Mă bucur să văd că și în țara noastră putem avea parte de condiții excepționale. Domnul doctor Stoian este un om extraordinar, răbdător și atent. Echipa aleasă de dumnealui te face să nu te simți ca într-un spital. Îți sunt alături și chiar le pasă de pacienți. Voi recomandă clinica și pe viitor! Cu multă stimă și respect, Andreea V.”

VOINEA ANDREEA, SLATINA, 07.04.2016

“Surori și colege de cameră la clinică. Am avut următoarele intervenții:

-ovarectomie unilaterală+histerectomie subtotala+erad

-rectocel+cistocel+suspensie uterină

Recuperare foarte bună datorită domnului doctor Stoian Ioan și echipei dumnealui. Suntem foarte mulțumite de rezultate. Multe mulțumiri! Personal foarte atent și săritor. Atmosferă caldă care te face să uiți că ești în spital. Felicitări! Cu stimă, Adina Cătălina și Speranța”

GRIGORE CĂTĂLINA ȘI POTECĂ SPERANȚA, CÂMPINA, 04.04.2016

“Sunt o pacientă a clinicii de mai mulți ani, adică atunci când am avut nevoie de o consultație făcută cu profesionalism, blândețe și omenie, aici am venit! Dna doctor Vasile, o persoană sensibilă, fină și caldă mi-a dat încredere pentru operație.  Totul a decurs excelent, cu un medic anestezist care în sfârșit a făcut dozajele ideale (mai am 3 intervenții și a fost catastrofală anestezia), o echipa de asistente ca “pe sârmă” și tot timpul cu zâmbetul pe buze și cu mâinile pricepute ale doamnei doctor Vasile nici nu se putea altfel. Am venit tristă și neîncrezătoare și plec într-o stare excelență. Mulțumesc doamnei doctor Vasile și întregii echipe pentru profesionalismul lor și pentru că înainte de toate sunt OAMENI!”

ENACHE MARIETA, BUCUREȘTI, 24.03.2016

“Am fost operată de d-l dr JUMUGA CRISTIAN căruia îi mulțumesc pt explicații și încurajări (este foarte greu să iei hotărârea de a face o operație de histerectomie totală chiar dacă ai 50 ani). Cred că pentru dl dr JUMUGA CRISTIAN nu am cuvinte suficiente pt a-i mulțumi, cu toate că vin la d-lui de 7 ani, în care mi-am dat seama de profesionalismul  de care dă dovadă. Mulțumesc d-l dr anestezist PLEȘA CRISTIAN și colectivului de asistente care au fost permanent cu zâmbetul pe buze, încurajându-mă psihic. Mulțumesc din inimă!”

AL RAMMAL CARMEN, BUCUREȘTI, 29.01.2016

“Mi-ați salvat viața. Mi-ați salvat viața. Mi-ați salvat viața.

Este mai mult decât se poate așterne în cuvinte. Nu m-am simțit ca la spital.Am fost ca la o a doua casă. Întreagă echipa este profesionistă și umană. Mulțumesc doamnei Dr Gabriela Macotă. Mulțumesc domnului Dr Jumuga Cristian.Mulțumesc domnului Dr. anestezist. Mulțumesc domnișoarelor asistente și domnului asistent care m-au îngrijit cu deosebită atenție. Cu toții mi-ați salvat viața dragilor. Vă port în inima mea. Fie ca zeii să stea în calea răului, prin toate pustiurile prin care veți trece.”

Operația efectuată: histerectomie totală cu anexectomie bilaterală

D. Nicoleta, București, 13.02.2015

“Mulțumiri și recunoștință întregii echipe care a avut grijă de mine într-un moment de nesiguranță din viața mea. Aprecieri deosebite pentru profesionalism, siguranță și eficiență în activitatea dvs. Țin să mulțumesc în mod deosebit d-lui doctor Stoian care de la prima consultație mi-a dat o opinie de profesionist desăvârșit și, mai ales, că, cu mult tact, m-a convins și mi-a insuflat multă încredere. Și, credeți-mă, sunt o persoană greu de convins. Decid numai după ce analizez mai multe variante.

Este, într-adevăr, de admirat că ați avut curaj și ați inițiat și asigurați management-ul acestei activități din domeniul sănătății și că vă înconjurați de medici tineri, d-le doctor Stoian. Sper că aceasta este o modalitate de a vă avea pe dvs și echipa dvs aproape de noi și nu plecați în străinătate.”

Operația efectuată:histerectomie totală cu anexectomie bilaterală pe cale abdominală + ancorarea bontului vaginal la ligamentele rotunde și uterosacrale bilateral.

D. Nicoleta, București, 13.02.2015

“Experiența Gynecoland a însemnat pentru mine:

1. reinventarea termenului de “pacient”;

2. redefinirea relațiilor pacient-personal medical;

3. oameni frumoși, dăruiți profesiei și conștienți că zâmbetul lor îți da încredere și te poate vindeca;

4. descoperirea unui mediu cu adevărat prietenos, care dislocă o bună parte din suferință.

Pentru toate acestea și nu numai, Chapeau bas, d-le dr Stoian!!!

Mulțumesc din suflet tuturor celor ce m-au îngrijit și au făcut asta cu dăruire!”

Operația efectuată: histerectomie totală interanexiala pe cale clasică

C Gabriela, Galați, 18.06.2015

“Ca de obicei, atunci când întâlnim oameni dedicați cu adevărat profesiei lor, cuvintele sunt de prisos. Plec acasă cu un sincer sentiment de recunoștință față de întreg colectivul acestei clinici, o părticică din fiecare trăiește acum în inima mea. Vă mulțumesc și mă înclin în fața dumneavoastră! Multă sănătate tuturor!”

Operația efectuată: mastectomie bilaterală subcutanata cu implant mamar bilateral concomitent

H. Cristina, Târgoviște, 26.06.2015

“Mulțumiri din suflet și tot binele din lume pentru acești OAMENI minunați, FAMILIA GYNECOLAND. Aici, pacientul este și rămâne om, nu doar un “caz”. Mulțumesc DOMNULE DOCTOR STOIAN și echipei pe care o aveți!”

Operația efectuată: mastectomie radicală modificată dreapta (tip Madden) cu limfadenectomie axilară dreapta.

M.Maria, Curtea de Argeș, 03.07.2015

“Sunt o veche cunoștință a centrului Gynecoland și a clinicii “Sf. Lucia”, cred că sunt peste 10 ani de când sunt pacienta domnului doctor Stoian Ioan. Odată cu trecerea anilor, echipa Gynecoland și “Sf. Lucia” au devenit pentru mine ca o a doua familie, deoarece în mod constant se ocupă de mine și de starea sănătății mele. Datorită unor motive obiective s-a ajuns și la momentul intervenției chirurgicale și era o certitudine că aceeași echipă medicală se va ocupa și de cazul meu. De aceea, am pășit cu încredere încă o dată la trecerea pragului familiei Gynecoland și “Sf. Lucia”.
Sunt foarte mulțumită de rezultatul intervenției chirurgicale, de cum am fost tratată, de condițiile de spitalizare și de caracterul uman, cald și iubitor cu care am fost înconjurată. Întreaga echipă medicală, condusă de dl doctor Ioan Stoian – ceilalți medici, anesteziști, asistenți, infirmiere, etc – au demonstrat că sunt la un nivel profesional de înaltă clasă și înalta ținută, dar spre deosebire de alte centre medicale pe care le-am cunoscut, oamenii de la Gynecoland – “Sf. Lucia” nu și-au pierdut caracterul umanitar și blând cu care îi ocrotesc pe pacienți.
Le doresc tuturor multă sănătate și putere de muncă și să ne revedem sănătoși în orice circumstanțe. Doresc tuturor o vară frumoasă, mult succes și multă iubire, dăruire și să fie ghidați de același har. Alese mulțumiri! Cu respect,”

Intervenția efectuată : miomectomie abdominală, conizatie, chiuretaj biopsic fracționat

G-M Loredana-Florina București 01.05.2014

“Nu aș fi crezut că o să mai scriu încă o dată în acest caiet despre cel mai deosebit OM și DOCTOR întâlnit de mine și, din păcate, nu au fost puțini, în cei 52 de ani de viață, în această țară în care medicină este doar un job și nu o meserie, nu har, nu jurământ și multă pasiune și dăruire.
Aș putea găsi multe cuvinte meșteșugite, dar acestea ar fi prea puține pentru a putea descrie ce simte un om bolnav cât timp stă în clinica (Gynecoland)“Sf. Lucia”. Așa că doar o să vă spun că un om și un profesionist desăvârșit a adunat oameni speciali și dăruiți, care ajută cu zâmbetul pe buze pe cei pe care EL îi încearcă prin boală. Vă mulțumesc din suflet pentru tot!”

​Intervenția efectuată: Mastectomie cu limfadenectomie

T. Camelia București 11.09.2014

“Nu știu cum să încep. Simt că m-am născut a doua oară …
După această veste am simțit că s-a prăbușit totul (nu credeam). În urmă cu un an am pierdut ultimul copil… și acum altă nenorocire peste mine. Cu toată această mare dramă pe care am avut-o, am venit la această clinică cu mari speranțe de viață. Am zis că… vreau să trăiesc… și așa a fost.
Am întâlnit aici o echipa extraordinară, medici, asistenți, unde am stat în condiții foarte bune și am fost tratată foarte bine. Am simțit că toți sunt alături de mine, tot ce mișcă în jur… Am trecut prin emoții groaznice.
Vă mulțumesc foarte mult pentru tot și Dumnezeu să vă dea sănătate să ajutați în continuare toate femeile. Cu mult respect,”

Intervenția efectuată: Sectorectomie mamară

P. Odeta Târgoviște 23.05.2013

“Mulțumesc, în primul rând, domnului doctor Jumuga Cristian pentru profesionalismul și gradul de umanitate ridicat, iar în al doilea rând mulțumesc omului Jumuga Cristian, care este un bărbat șarmant, cu privire pătrunzătoare și zâmbet ștrengar. Este omul care știe să vindece, nu doar rănile trupești, ci și sufletele, cu blândețea și căldură caracteristică.
Atenție fetelor! Vă întoarceți la domnul doctor cu drag doar pentru că aveți de înapoiat niște fire ce nu vă aparțin, pentru că atunci când a specificat că este “căsătorit, chiar dacă nu poartă verighetă” avea un chip luminos și fericit.
Cele două veverițe, așa cum îmi place mie să le numesc, Alina și Oana, asistente în acest spital, au reușit să mă determine să îmi înving teama uriașă de tot ceea ce înseamnă ac, seringă, sondă, branulă, spital, etc. Sunt minunate și sper să rămână aceleași fete dulci, vesele, blânde, cu simțul umorului dezvoltat. Sunt asistentele pe care le aștepți cu drag la cazul tău, pentru că știu cum să îți aline suferință, mai ales că întotdeauna aduc cu ele o mică “surpriză”… mult așteptată.
Dacă simțiți că vă aflați pe marginea prăpastiei, contactați personalul spitalului GYNECOLAND. Ei va vor demonstra că noțiunea de spital nu este sinonim cu moartea, ci este puntea care va ajută să traversați acea prăpastie.
Cu respect și recunoștință, Lector Universitar, dr. Luminița B.
PS: Mă voi întoarce cu drag pentru că și eu am fire de dat!”

Intervenția efectuată: Dublă miomectomie, adezioliza

B. Luminița Ștefania București 09.08.2013

“Asistentă fiind, am venit aici pentru a face un examen simplu, la sugestia unei bune prietene care de fapt lucrează aici (Dana S.). Vestea că există ceva și încă ceva foarte serios a căzut ca un boomerang. Noi avem impresia că nu ni se poate întâmplă ceva aidoma pacienților noștri. Nu pot spune că am clacat – n-aș fi avut cum. Nu știu de ce, dar doctorița la care am venit, o vedeam ca pe “un ÎNGER”. Pe lângă faptul că este frumoasă și deșteaptă, este mai întâi de toate un om cu suflet mare, care-ți da vindecare și putere numai uitându-te în ochii ei.
ÎNGERUL ACESTA se numește Dr. MACOTA GABRIELA și îi mulțumesc lui DUMNEZEU pentru că mi-a trimis-o. Nu am mai cunoscut pe cineva care să transmită atâta siguranță și căldură. Am primit încurajare pe tot parcursul câtorva luni, de la Dana și doctorița ei, dr. Marinescu, care de altfel m-a și vizitat pe durata spitalizării. Și dânsa este un suflet cum rar întâlnești. Nu am cuvinte să pot explică și mulțumi pentru atenția necondiționată pe care am primit-o.
Despre personalul de aici se pot spune numai vorbe frumoase, sunt extraordinare, mereu atente, profesioniste, blânde, își fac meseria cu plăcere, netradand niciun gram de oboseală, deși nu stau nicio secundă și nu se dau în loc de la nimic. Le mulțumesc TUTUROR! Asistentelor, MEDICULUI ANESTEZIST care e extraordinar, tuturor! SĂ ÎI AJUTE DUMNEZEU ȘI SĂNĂTATE MAXIMĂ!”

Intervenția efectuată: Histerectomie radicală totală interanexiala și limfadenectomie pelvica.

P. Sorina București 22.11.2012

“Să vii cu moralul la pământ, să ți se pară că viața ți se termină azi și să pleci optimist, cu planuri noi, realiste pentru viață… Așa s-a întâmplat aici, acum. Datorită politeții, omeniei și profesionalismului echipei de medici și asistente.  Sunt minunați! Nu știu de unde au putere să treacă peste tot ce văd aici. Bravo lor! Profesionalism adevărat!
Nu vă schimbați! Altfel nu va mai exista speranța. Să va ajute Dumnezeu, să va urmărească toată viața și să va dea tot ce vă este de folos. Vă mulțumesc din suflet!”

Intervenția efectuată: Tumorectomie mamară

P. Sorina București 22.11.2012

“Știu că acum probabil îți e frică; n-are de ce! În prima zi am avut și eu niște emoții de-mi sărea inima din piept. Astăzi urmeză să mă externez și mă simt foarte bine. Clinica Gynecoland depășește cu mult toate lucrurile bune pe care le-am auzit de la cunoștințe. În primul rând că toată lumea te privește și te tratează cu grijă și drag. Doctorilor le pasă dacă îți e frică și dacă te doare. Dr. Stoian mă mângâia pe mâna înainte să adorm la operație. Vă mulțumesc, domnule doctor Stoian pentru că ați înființat o astfel de clinică și ați format echipa cu astfel de oameni. Și vă mulțumesc că vă pasă de fiecare pacient în parte. Mulțumesc și Andreei, Oanei, lui Adi și Monicăi pentru că au fost lângă mine.”

D. Natalia, Specialist PR 06.10.2011

“Cunosc această clinică și o parte a personalului de aproximativ 7 ani. Întotdeauna am venit aici cu mare încredere, sentiment care mi-a fost inspirat din primul moment în care l-am cunoscut pe dl. Dr. Stoian. Trauma inerentă a intervenției chirurgicale și a eventualelor rezultate negative, mi-au fost spulberate de căldură sufletească a personalului, cu care am fost întâmpinată, de calitatea extraordinară a condițiilor oferite și a super-profesionismului de care s-a dat dovadă.
Spun acestea cu toate sinceritatea, fiind un simplu cadru sanitar care, la rândul meu, iau contact zilnic cu atmosfera incomparabilă din spitalele de stat.
Am trecut prin această experiență neplăcută a vieții mele – aceea de a suferi o intervenție chirurgicală – aproape fără să realizez efectiv ce înseamnă durerea.
Mulțumesc din suflet întregii echipe, felicitări, Dumnezeu să vă răsplătească cu aceeași grijă cu care ne-ați îngrijit.
Cu respect”

T. Creola, Asistent medical 14.10.2011

“Mai întâi lovește diagnosticul, care sperai să fie mai blând; apoi începi să cauți soluția cea mai sigură cea mai sigură din punct de vedere medical. Începi să-ți dorești să elimini și stresul spitalelor publice, iar dacă Cel ce ne veghează te îndrumă, așa cum mi s-a întâmplat mie, ajungi AICI. Aici, unde întreaga echipă e alcătuită de profesioniști de excepție, unde condițiile ambientale sunt parcă aduse de acasă, unde dăruirea personalului, omenia, bunul-simt, atenția ce ti se acordă și liniștea te fac să te simți în deplină siguranță. Vă mulțumesc din tot sufletul pentru că existați și felicitări celor care au reușit să se pună în valoare astfel și să creeze o asemenea familie. Iată că și la noi este posibil. Să va dea Dumnezeu sănătate și bucurii, așa cum și voi dăruiți cu atâta generozitate, putere de muncă, iar pentru sfârșit de an Sărbători fericite! Să ne vedem cum bine.

Cu infinită considerație și mult drag,
Daniela R.”

Daniela R. Piatra Neamț, 09.12.2010

Am venit cu toată încrederea în această cinică în care am întâlnit OAMENI MINUNAȚI, oameni care și-au ales și profesează cu dăruire această meserie. Profesionalismul și dăruirea lor vindecă miraculous, atât suferințele fizice, cât și sufletele pacienților. Atât personalul sanitar cât și medicii, printr-o tehnică de comunicare “EXCELENȚă” îți insuflă din primele moment încredere și optimism în perioada de tratament, încât fiecare pas efectuat este exact cel descris, fiecare etapă se întâmplă așa cum a fost explicată cu multă blândețe, răbdare și înțelegere. Aș îndrăzni să recomand tuturor femeilor să depășească  momentele de reținere sau frică pentru a efectua la timp controalele necesare și, dacă este cazul, intervențiile propuse, apelând la această echipă minunată. Nu ezitați, când aveți posibilitatea să fiți în preajma unor oameni foarte tineri! Mulțumesc din suflet acestei echipe, d-lui doctor Cristian JUMUGA, d-lui doctor Ioan STOIAN și întregii echipe de asistenți. Vă doresc mult success în activitatea profesională, realizări depline în plan personal și ceea ce dăruiți dumneavoastră în fiecare zi “MULTĂ SĂNĂTATE!

Cu deosebită considerație,
Mihaela,

Mihaela,” Rm. Vâlcea 21.01.2010

Am optat pentru clinica privată “Gynecoland” la recomandarea unor colege care s-au operat aici, cu rezultate bune și foarte bune. După intervenția destul de grea și traumatizantă, pot să cred că am făcut o alegere bună. Am găsit aici o atmosfera specifică probabil clinicilor occidentale. O ambianța intimă, plăcută și o echipă profesionistă, de calitate, permanent interesată de starea pacientului. M-am simțit chiar răsfățată, înconjurată de căldură sufletească și de o empatie nemaintalnita la oamenii de rând. Sunt convinsă că această clinică va deveni un spital de referință în România, pentru că este o performanță să poți grupa la un loc atâția asistenți tineri cu înalta pregătire profesională și calitate morală. De aceea, felicit întreagă echipa, în frunte cu domnul doctor Ioan Stoian pentru această excepțională realizare. Le mulțumesc tuturor, domnului doctor Stoian, distinselor și delicatelor doamne, dr. Vasile și dr. Teodosescu, precum și tinerilor asistenți care sunt de neîntrecut. Nu pot decât să le doresc “EXCELSIOR”! Cu netarmuita stimă și recunoștință, profesor

Cornelia C.

Cornelia C. Brașov, 26.11.2009

Lumea ar fi un loc în care am putea trăi mult mai ușor, dacă toți oamenii ar fi ca dvs., dl. dr. Stoian și echipa minunată care vă susține! Comportamentul față de o altă persoană depinde mult de ceea ce simți pentru ea. Și, în cazul echipei dvs., comportamentul este ireproșabil! În vânzări există o zicala: “clienților (oamenilor) nu le pasă cât de multe știi, ci cât de mult îți pasă de ei! Atunci când eu am simțit că va pasă de mine, puntea încrederii s-a clădit și, va spun cu toată sinceritatea că, din acel moment, a dispărut orice temere am avut, legată de operația ce urmă să fie. Așa că, ieri dimineață, mi-am luat rucsacelul și am plecat în excursia “Gynecoland”. Nu am să regret niciodată că v-am întâlnit și v-am ales! Mi-ați îmbogățit viața, prin onoarea și plăcerea de a va cunoaște! Ar trebui să înființăm un club al pacientelor pe care le-ați operat în timp. Am putea să ne întâlnim o dată sau de două ori pe an, să va celebrăm, să va arătăm recunoștință pentru că va pasă de noi!! O părticică din sufletul meu va rămâne întotdeauna rezervată dvs., dl. dr. Stoian și întregului personal, minunați oameni!

Cu drag,
Mihaela.

Mihaela.” București, 26.05.2009

Am ajuns la clinica “Gynecoland” într-un moment în care nu știam unde să merg să-mi rezolv problemele (pe care, în mare, le știam); doctori renumiți din Iași m-au tratat cu mare superficialitate, fapt care m-a demoralizat mult. Însă prima întrevedere cu domnul doctor Stoian m-a făcut să fiu din nou optimistă. Mi-a inspirat multă încredere chiar de la început. Mi-a plăcut cum mi-a explicat absolut totul pe înțelesul meu, ce pași trebuie să urmez așa încât probemele mele să-și găsească rezolvare. De aceea am acceptat imediat să fac operația de care era nevoie, chiar aici la Gynecoland. Și-am făcut foarte bine! Îi mulțumesc din suflet domnului doctor pentru tot ce a făcut pentru mine! Nu există cuvinte prin care să-mi pot exprima recunoștința și nu știu dacă-i voi putea “întoarce” vreodată binele pe care mi l-a făcut. De asemenea, mulțumesc mult întregii echipe din sala de operații, doamnelor asistente și domnilor asistenți care, prin grija și blândețea lor, m-au ajutat să trec peste acest moment. Nu le cunosc numele tuturor, dar le sunt recunoscătoare și toate gândurile mele bune să îndreaptă spre fiecare din ei. Va doresc tuturor sănătate, bucurii și putere de muncă! Sunteți oameni buni, blânzi și cu suflet mare! Și adevărați profesioniști!”

Maria-Magdalena, Iași, 29.05.2008

“Din prezentarea de pe net a clinicii Gynecoland, am crezut că este doar o reclamă frumos concepută pentru a atrage clienți, într-o piață sufocată de cabinete ginecologice la tot pasul, în toate locurile posibile. Când am ajuns aici am simțit și am văzut cu ochii mei că este realitate și că reclama este prea săracă pentru a descrie atmosfera, serviciile și căldură clinicii. Este cel mai bun tratament faptul că tot personalul este amabil, zâmbește, este serviabil indiferent de oră și vindecarea, în astfel de condiții, vine de la sine. Totul este gândit în cel mai mic amănunt (m-a încântat și faptul că există duș!), iar ambianța și condițiile de aici înlocuiesc condițiile de acasă de care nu avem timp să ne bucurăm, fiind prea ocupați să alergam într-o lume prea grăbită. Mă bucur că nu am stat decât o zi, dar mă simt BOGATĂ, deoarece această zi aici (chiar dacă a fost una de boală) a fost că o oază de relaxare și răsfăț, într-o lume care uită adeseori că toți suntem egali: mai ales în fața bolii! MULȚUMESC.”

Liliana, București, 16.05.2008

Am fost internată la clinica dumneavoastră în 11.05.2005 și operată pentru problemă genitală și am rămas profund impresionată de tot ceea ce mi s-a făcut aici și de modul în care personalul clinicii a avut grijă de mine. Am fost așa de impresionată încât sincer vă spun că am crezut că nu mă aflu într-o clinică din țară și că pur și simplu nu m-am trezit din anestezie.Dar nu a fost așa și sincer vă spun că sunteți “Cei mai buni!”

Țineți-o tot așa !
Va mulțumesc!

Neculina, București

Renumele clinicii “Gynecoland” datorat competenței și profesionalismului întregului colectiv condus de Dl Dr. Stoian a trecut de mult de granițele Bucureștiului. Pe parcursul a 4 ani am însoțit mai multe paciente din orașul meu natal Piatra Neamț. Toate pacientele, cazuri disperate, și-au găsit rezolvarea problemelor în această clinică. Este prima intervenție chirurgicală din viața mea. Clinică mi-a inspirat încredere totală, iar așteptările mele nu mi-au fost inselate.

Va mulțumesc,

Narcisa, București