Royal Hospital Bucharest

ROYAL HOSPITAL BUCHAREST este un spital privat a cărui particularitate constă în ultraspecializarea sa în chirurgie ginecologică și chirurgia sânului patologic.

Situat pe Splaiul Unirii 313A, el oferă o ambianța caldă, intimă, elegantă, părere împărtășită unanim de pacientele internate.

Profesionalismul și entuziasmul echipei care lucrează în acest spital completează gradul de satisfacție al pacientelor, care, prin evoluția favorabilă rapidă postoperatorie, demonstrează acest lucru.

Gama intervențiilor chirurgicale este diversă, permisă de competențele medicilor care operează (chirurgie vaginală, chirurgia sânului, laparoscopie, histeroscopie, ginecologie oncologică), putându-se realiza cele mai dificile intervenții în sfera genitală și mamară (miomectomii, histerectomii radicale, ovarectomii, chistectomii, tumorectomii, mastectomii simple sau mastectomii radicale cu implant mamar simultan, bilateral, etc), dar și în sfera urologică, a chirurgiei generale și a chirurgiei estetice.

Spitalul privat mai asigură și servicii medicale în ambulator, pentru specializări precum: obstetrică-ginecologie, senologie ,urologie, cardiologie, chirurgie generală, chirurgie estetică, dermatologie, endocrinologie, psihologie,stomatologie și medicină de familie, punând la dispoziția echipei medicale aparatura necesară diagnosticării complete a afecțiunilor din aceste specialități.

Laboratoarele partenere permit efectuarea de analize medicale complexe, necesare evaluării stării de sănătate, cât și a examenelor histopatologice a probelor tisulare recoltate în timpul operațiilor . Laboratoarele partenere funcționează după toate standardele de calitate, fiind acreditate RENAR.

Misiune

Obiectivul principal al Royal Hospital Bucharest este de a le oferi pacienților cele mai bune soluții de prevenție, diagnostic și tratament  prin accesul la medici supraspecializați, cu o experiență de peste 20 ani  în abordarea celor mai dificile cazuri medicale. Misiunea noastră este să contribuim la construirea unei societăți în care, să efectuezi un control anual, în lipsa oricărui simptom, să devină o normalitate.

Viziune

Zilnic, ne focalizăm toată pasiunea și priceperea medicală spre oferirea unui proces de diagnosticare și tratament la cele mai înalte standarde medicale.

Istoric Royal Hospital Bucharest

Povestea noastră a început acum mulți ani, mai exact în anul 1995, atunci când medicul militar Ioan Stoian și-a deschis propria clinică (MedSanRom), la parterul unui bloc, cu ajutorul experienței acumulate și a banilor primiți în urma unei  misiuni umanitare în Africa, în cadrul Spitalului Militar de Campanie din Somalia.

Primul pas în dezvoltarea propriului business a fost hotărârea de a rămâne în țară atunci când alți medici au plecat peste hotare pentru a-și dezvolta cariera. După mai bine de 25 de ani de activitate în medicina românească, medicul militar Ioan Stoian a luat decizia de a se retrage de la șefia secției de ginecologie a Spitalului Militar București, pentru a-și îndeplini visul de a oferi  consultații, tratament și intervenții chirurgicale în sfera genitală și a sânului, dar și spitalizarea pacientelor, în același centru medical care avea să fie denumit simplu : GYNECOLAND.  Dacă în 1995 era propriul său angajat, într-un cabinet mic, specializat doar în consultații ginecologice, astăzi, Royal Hospital Bucharest are un personal de 45 de angajați.

În 2018, același medic conduce spitalul privat Royal Hospital Bucharest , care a presupus o investiție de 3,5 milioane de euro pentru dezvoltare și modernizare, având in acest moment peste 50 de angajați.

dr-ioan-stoian

1995 În anul 1995, cu banii primiți în urma misiunii de cinci luni în Somalia, a fost făcută prima investiție în cabinetul particular recent deschis. Cabinetul a înregistrat un profit lunar constant de 1.000 de dolari abia după cinci ani de activitate.

2000 În anul 2000 a hotărât să-și dezvolte afacerea, să se desprindă de vechea companie și să se mute într-o locație nouă, într-unul din cele mai moderne și elegante cabinete de ginecologie ale momentului, situat în centrul Bucureștiului, lângă Parlament, numit GYNECOLAND. A cumpărat un imobil de 185 de metri pătrați, la Rondul Coșbuc, pentru care a plătit 22.000 de dolari, iar pentru amenajarea acestuia alți 33.000 de dolari. În același timp, doctorul Stoian, pe lângă activitatea din Spitalul Militar și Cabinetul privat, începe să opereze în regim privat la primul spital privat de chirurgie al acelor timpuri, Munposan 94. Încurajat de succesul activității de aici, gândește să dezvolte propriul spital privat cu secție de ginecologie și senologie chirurgicală.

2004 În 2004 a fost nevoit să extindă clădirea până la 525 de metri pătrați și să facă investiții de 220.000 de euro în aparatură medicală (trusa laparoscopie Storz, două ecografe performante sau aparat anestezie Draeger), în sala de operații și în laboratorul biologic dotat cu aparate aduse din Japonia și Franța. Ia naștere astfel Spitalul “Clinica SF Lucia”, un spital cu 12 paturi, acreditat de Ministerul Sănătății.

2008 În 2008, o altă investiție importantă a fost cea în sonoelatograful care, la acel moment, era prezent, la nivel național, doar în cinci unități.  Spitalul  încorpora trei departamente:  cel de consultații, pentru care existau două cabinete;  blocul operator, cu patru paturi în sectorul reanimare și alte opt paturi pentru spitalizarea pacientelor și laboratorul de analize medicale care avea standardul RENAR (standard românesc de calitate pentru activitatea în laborator). La nivel național, dintre cele 140 de astfel de laboratoare existente, doar 25 erau acreditate RENAR.

A urmat apoi, în mod natural, decizia de a  crea un Centru Național de Diagnostic și Tratament al Sânului. 


Pentru că sunt cinci specialități care se ocupă de problemele medicale ale sânului, iar pacienta nu știe către cine să se îndrepte mai întâi, am hotărât să înființez acest centru, unic în România, în colaborare cu endocrinologi și oncologi profesioniști”,

declara la acel moment Dl Dr. Stoian

Din anul 2003 și până în 2008, la Gynecoland se efectuaseră peste 500 de intervenții chirurgicale (ruptură de perineu, operații estetice vaginale, operații de cancer de col uterin și mamar, operații plastice și reconstructive), la costuri mult mai reduse decât în alte țări UE, dar beneficiind de aceeași calitate a actului medical.

2009 Activitatea Spitalului a crescut an de an, astfel că, în 2009, a ajuns la un nivel care a impus extinderea acestuia, atât ca suprafață cât și ca echipă medicală, aceasta fiind completată cu tineri medici specialiști, formați ca rezidenți în Spitalul Militar. Aceștia, alături de dr Stoian, care pentru a se dedica în întregime  activității propriului Spital se retrage din activitatea de la Spitalul Militar,  formează o echipa care creează un nou brand pe piața serviciilor medicale private din România.

2017 În 2017, după multe planuri și timp irosit, ajutat de cei doi fii ai săi, Dr Ioan Stoian finalizează noul spital privat, numit, ca încununare a efortului de-a lungul timpului și a tot ceea ce crease până atunci , “ROYAL HOSPITAL BUCHAREST” . Noul spital este dotat după cele mai înalte standarde în domeniu și pune la dispoziția pacienților  15 cabinete de consultații ( ginecologie, senologie, mamografie, dermatologie, urologie, endocrinologie, stomatologie, chirurgie generală, cardiologie, chirurgie estetică, medicină de familie, psihologie și ortopedie), 3 săli de operație, 25 rezerve .

2018  Știm cât de importantă este calitatea serviciilor medicale pentru tine și pentru familia ta și de aceea am depus eforturi pentru a implementa protocoalele de management integrat calitate-mediu-securitate și sănătate ocupaționala conforme cu noul standard ISO 9001/2015

Ne propunem în continuare să ne menținem standardele de calitate, să oferim informații și servicii complete și actualizate și să convingem cât mai mulți pacienți că prevenția este importantă. Punem preț pe sănătate și oferim respect pacienților care trec prin situații dificile în ceea ce privește sănătatea proprie.