Prima operație complet gratuită din cadrul campaniei sociale Royal Hospital

Abonează-te la canalulul Youtube
Royal Hospital Bucharest

Youtube Logo Abonează-te acum

Fibromul uterin este cea mai frecventă formațiune tumorală benignă (necanceroasă)

Florentina este beneficiara primei operații din această campanie.

Bună ziua, sunt Țîrvelea Florentina. Am 45 de ani, sunt din Bumbești Jiu, Gorj și am venit aici să mă operez de fibrom uterin.

Cum a ajuns să fie tratată la Royal Hospital ne spune tot ea.

Despre această campanie a spitalului Royal Hospital am aflat de pe Facebook și am aplicat întâmplător pur și simplu necrezând că… deci fără mari speranțe… și spre marea mea surpriză, foarte plăcută, chiar am fost sunată… că am reușit să fac parte din această campanie…

Echipa medicală a fost condusă de domnul doctor Ioan Stoian, medic primar obstetrică-ginecologie, cu peste 9.000 de operații cu diverse grade de dificultate la activ, directorul general Royal Hospital.

Doctor Ioan Stoian

O pacientă cu un fibrom uterin voluminous, care a necesitat histerectomie totală având în vedere vârsta pentru a i se face această procedură de a scoate uterul total, care este total modificat, lucruri care se văd și în filmările și pozele pe care le-am făcut în timpul operației.

Pacienta a suportat foarte bine operația, evoluția postoperatorie a fost excelentă, dovadă că la două zile postoperator pacienta a plecat acasă fericită că i s-a întâmplat să vină la noi și fericită că a putut să participe la acest program special pe care noi l-am conceput pentru persoanele cu posibilități materiale modeste, care nu și-ar fi permis să vină să se opereze într-un spital privat.

Florentina a avut parte de cele mai bune servicii la Royal Hospital. Consultația pre-operatorie, consultație pre-anestezie, operația, tratament post-operatoriu, cazare.

Doctor Cristina Ionescu – medic specialist anestezie:

Astăzi avem de intervenit la o pacientă cu patologie complexă din punct de vedere genital. Intervenția va fi mai de lungă durată, motiv pentru care sprijinul nostru din punct de vedere anestezic pentru medicii operatori va fi să asigurăm o anestezie de lungă durată, cu relaxare musculară suficientă și cu analgezie corespunzătoare în așa fel încât pacienta să nu resimte durere nici în postoperator. Se aplică o anestezie generală balansată, în care combinăm și administrare de analgezice și sedative intravenos și menținerea sedării ulterior prin anestezice inhalatorii. Florentina a venit la Royal Hospital bolnavă și a plecat acasă sănătoasă, fără niciun cost.

Marți 4 decembrie, am venit aici de dimineață m-am internat, am fost dusă la rezervă, după aceea mi s-au făcut analizele preoperatorii. Am discutat și cu doamna doctor Cristina Ionescu, medic anestezist, am discutat cu domnul doctor Stoian, mi s-a spus despre cele ce urmează să mi se întâmple, după care am intrat în operație.
Astăzi este joi și mă simt din ce în ce mai bine iar mâine voi fi externată.

Campania „o femeie sănătoasă pentru o familie mai fericită” își propune să aducă un strop de bucurie și femeilor care nu se pot trata într-un spital privat modern, curat și utilat la nivel european. 

Campania noastră continuă până în septembrie 2019.