ROYAL HOSPITAL BUCHAREST OFERĂ O OPERAȚIE GRATUITĂ

Unei paciente care are nevoie de tratament chirurgical pentru cancerul de sân.

Luptă cu Cancerul de Sân!

Cancerul de sân este cea mai frecventă cauză de cancer la femei și a doua cauză de deces prin cancer (după cancerul pulmonar).

Statisticile înregistrează aproximativ 7000 cazuri noi de cancer la sân, în fiecare an.

1 din 10 femei are factori de risc identificați pentru cancerul de sân, riscul de a dezvolta această boală crescând odată cu vârsta ( după vârsta de 40 ani, 1 din 70 de femei va dezvolta cancer de sân). Și mai alarmantă este statistica conform căreia , în România, 80% din cancerele de sân sunt diagnosticate în fază avansată, adică în stadiul în care tratamentul nu va mai avea drept scop final vindecarea, ci doar prelungirea supraviețuirii.

Pacientele diagnosticate cu cancer mamar care au primit planul de tratament de la medicul oncolog, plan în care se recomandă operația chirurgicală, pot aplica în campania Royal Hospital și pot beneficia de o intervenție chirurgicală COMPLET GRATUITĂ.

Tratamentul chirurgical al cancerului de sân se aplică strict acelor cazuri care, după investigații amănunțite (senologice, imagistice, chirurgicale și oncologice), primesc indicația de operație.

ROYAL HOSPITAL BUCHAREST VĂ ESTE ALĂTURI ÎN ACEASTĂ LUPTĂ DURĂ CU CANCERUL DE SÂN.

De aceea, în luna prevenției cancerului de sân oferim o operație la nivelul sânului complet gratuită!

Cazurile vor fi selectate de o comisie medicală de specialitate