Medicina și muzica – eveniment caritabil „Armoniile Speranței”

Abonează-te la canalulul Youtube
Royal Hospital Bucharest

Youtube Logo Abonează-te acum

La Royal Hospital ne dorim ca orice pacient să aibă șansa unui tratament corect și rapid, atunci când diagnosticul primit declanșează o luptă contra cronometru pentru viață!

În video-ul de mai jos puteți afla întreaga poveste a Oanei, a luptei sale incredibile cu un diagnostic dur și a echipei noastre de specialiști din cadrul Royal Hospital care i-a fost alături și a acționat rapid și eficient pentru ca deznodământul să fie unul fericit!

Oana Sărdan este prima pacientă operată de cancer mamar cu bani strânși în urma concertului caritabil Armoniile Speranței.

Dr. Remus Nica, medic primar chirurgie generală și oncologică și violonist în Orchestra Medicilor ,,Ermil Nichifor”, a fost o forță motrice în organizarea acestui concert caritabil, gândindu-se că banii strânși la eveniment pot face diferența în viața pacienților cu cancer.

Cu ajutorul sponsorilor, printre care se numără și Royal Hospital, banii au fost folosiți pentru tratamentul Oanei Sărdan, care a fost diagnosticată cu un carcinom mamar invaziv.