Primul spital privat dedicat  sănătății femeii

Te-ai gândit vreodată că POȚI să-ți faci consultul ginecologic și mamar ÎNTR-O SINGURĂ VIZITĂ LA MEDIC?
Medicii Royal Hospital ginecologi cu supraspecializare în senologie, au creat ONEDAY CHECK-UP FEMININ și te așteaptă să-ți faci un control preventiv, ginecologic și mamar.

Pachetele de Prevenție și Sănătate ginecologică și mamară sunt gândite de echipa medicală Royal Hospital special pentru tine.

De ce să tratezi când poți să previi?

Consult ginecologic de rutină.

Un consult ginecologic de rutină este o prioritate pentru sănătatea unei femei, odată cu începerea vieții sexuale. Oricât de ocupată ai fi trebuie să-ți faci timp pentru tine. Specialiștii recomandă vizita anuală la ginecolog. Echipa multidisciplinară Royal Hospital București reunește specialiști ginecologi și obstetricieni cu multă experiență care pot aborda cu succes orice tip de intervenție ginecologică.

Consult pentru sănătatea sânului

Cancerul de sân este, la nivel global, cea mai răspândită formă de cancer în rândul femeilor, aflându-se și în fruntea clasamentelor, în ceea ce privește rata mortalității 90% din cancerele mamare depistate din timp pot fi vindecate.

Programează-te și alege-ți pachetul care ți se potrivește!

Diagnosticul precoce și corect este cheia pentru tratarea afecțiunilor de ginecologie înainte ca acestea să devină o problemă gravă de sănătate.

La Royal Hospital, ne-am asigurat că medicii noștri supraspecializați au acces la toată aparatura necesară pentru a-ți oferi un diagnostic de precizie și opțiunea de tratament cu cele mai mari șanse de reușită.

În spitalul nostru din București poți face toate investigațiile necesare diagnosticului, în același loc, iar echipa noastră multidisciplinară va fi alături de tine de la prima vizită până la vindecare.

Servicii medicale integrate

PREVENȚIE

DIAGNOSTICARE

TRATAMENT

Pachete complete de prevenție pentru sănătatea ginecologică și a sânului

Pachete prevenție sănătate ginecologică

Pachete prevenție sănătatea sânului

De ce Royal Hospital?

De mai bine de 20 de ani, în cadrul Royal Hospital București, a fost creat Gynecoland, un adevărat centru de excelență dedicat prevenției, diagnosticului și tratamentului afecțiunilor care țin de ginecologie și sân.

O echipă de medici supraspecializați vă stă la dispoziție pregătită oricând să se dedice, trup și suflet, sănătății femeilor de toate vârstele. Implicarea și eforturile echipei sunt dublate de aparatura modernă, de înaltă performanță.

Experiență și inovație
Medici supraspecializați
Interpretare rezultatele pe loc
Programare rapidă

Ești unică, alege să fii sănătoasă !

Echipa noastră de asistență pentru pacienți este la dispoziția ta pentru orice întrebări sau neclarități!