Pachet promo “SĂNĂTATE MAMARĂ”

Visăm la o societate în care este normal să efectuezi un control anual amănunțit, în lipsa simptomelor. De aceea vă stăm la dispoziție cu pachete de prevenție complete.

25 de femei sunt diagnosticate zilnic, în ţara noastră, cu cancer de sân!!!

În ţările occidentale, mortalitatea prin cancer mamar a început să scadă datorită programelor de screening şi a diagnosticării precoce.
În România însă, femeile depistate cu neoplasm mamar ajung la doctor în stadii avansate ale bolii. Acesta este şi motivul pentru care numărul pacientelor care pierd lupta cu această boală este tot mai mare. Rata de prezentare la medic este mai mică în mediul rural, unde şi accesul la informaţie este limitat.

Royal Hospital Bucharest, prin programul de prevenție a cancerului mamar, vă oferă posibilitatea efectuării unui pachet de screening mamar, de rutină, care să vă asigure sănătatea mamară.

Pachetul Sănătate Mamară

este un pachet de prevenție complet, recomandat tuturor femeilor până in 40 de ani.

Pachetul conține:

1. Consultul mamar: 
presupune examinarea și palparea sânului ,  medicul inspectând cu blândețe întreagă suprafață a sânilor și a regiunilor axilare, urmărind în special identificarea unor posibili noduli ( zone mamare îndurate cu caracteristici net distincte în raport cu restul sânului);

Preț întreg: 230 Lei

2. Ecografie mamară (sonoelastografie): 
pune în evidență zonele modificate din sân, chiar și cele cu dimensiuni de câțiva milimetri. Se poate studia vascularizația formațiunilor respective cu ajutorul modulului Doppler. Prin intermediul sonoelastografiei, medicul specialist are posibilitatea de a măsura elasticitatea leziunilor și de a diferenția, cu o mai mare acuratețe tumorile benigne (necanceroase), de cele maligne (canceroase).

Preț întreg: 450 Lei

3. Interpretare rezultate

Preț întreg: 30 Lei

PREȚ TOTAL: 710 lei.
PREȚ PROMOȚIONAL: 500 lei.

REDUCERE: 29%

Profită de oferta Royal Hospital Bucharest

FĂ-ȚI TIMP CA SĂ FII SĂNĂTOASĂ !

Efectuează aceaste intervenții

Ce spun pacientele?

Aici am avut parte de cea mai frumoasă experiență din punct de vedere medical. Nu am simțit durere, frică ci îngrijiri, dragoste față de pacient, aerul “de acasă” nu a lipsit nici o secundă. Medicii s-au comportat profesionist, asistentele medicale au fost adevărate “surori”, deci cuvântul este “acasă”. Tot personalul Spitalului a fost DEOSEBIT!