Pachet promo “SĂNĂTATE MAMARĂ 40 PLUS”

Visăm la o societate în care este normal să efectuezi un control anual amănunțit, în lipsa simptomelor. De aceea vă stăm la dispoziție cu pachete de prevenție complete pentru femei cu vârsta peste 40 ani.

În ţările occidentale, mortalitatea prin cancer mamar a început să scadă datorită programelor de screening şi a diagnosticării precoce.
În România însă, femeile depistate cu neoplasm mamar ajung la doctor în stadii avansate ale bolii. Acesta este şi motivul pentru care numărul pacientelor care pierd lupta cu această boală este tot mai mare. Rata de prezentare la medic este mai mică în mediul rural, unde şi accesul la informaţie este limitat.

Toate ţările civilizate au programe naţionale de screening, această fiind şi recomandarea UE. Este cazul ca România să se alinieze politicilor de sănătate publică din ţările UE şi să implementeze un program de screening pentru toate femeile cu vârsta cuprinsă între 24 şi 64 de ani, în concordanţă cu recomandările europene.

Royal Hospital Bucharest, prin programul de prevenție a cancerului mamar, vă oferă posibilitatea efectuării unui pachet de screening mamar, de rutină, care să vă asigure sănătatea mamară.

În cazul femeilor cu vârsta peste 40 de ani, este recomandată efectuarea anuală a unei evaluări amănunțite a stării de sănătate mamară.

Pachetul Sănătate Mamară 40 PLUS

este un pachet de prevenție complet, recomandat tuturor femeilor de peste 40 de ani.

Pachetul conține:

1. Consultul mamar: 
presupune examinarea și palparea sânului ,  medicul inspectând cu blândețe întreagă suprafață a sânilor și a regiunilor axilare, urmărind în special identificarea unor posibili noduli ( zone mamare îndurate cu caracteristici net distincte în raport cu restul sânului);

Preț întreg: 230 Lei

2. Ecografie mamară (sonoelastografie)
pune în evidență zonele modificate din sân, chiar și cele cu dimensiuni de câțiva milimetri. Se poate studia vascularizația formațiunilor respective cu ajutorul modulului Doppler. Prin intermediul sonoelastografiei, medicul specialist are posibilitatea de a măsura elasticitatea leziunilor și de a diferenția, cu o mai mare acuratețe tumorile benigne (necanceroase), de cele maligne (canceroase).

Preț întreg: 450 Lei

3. Mamografie cu tomosinteză 3D bilaterală
principala metodă de depistare precoce a cancerului mamar  la femeile cu vârsta peste 40 de ani , fiind complementară ecografiei și sonoelastografiei mamare;

Preț întreg: 500 Lei

4. Interpretare rezultate

Preț întreg: 30 Lei

PREȚ TOTAL: 1210 lei.
PREȚ PROMOȚIONAL: 850 lei.

REDUCERE: 29%

Statisticile din ţara noastră înregistrează un procent al mortalităţii din cauza cancerului mamar de 36% (din cazurile diagnosticate), mai mare decât media europeană (29%) şi chiar decât cea mondială (31%).

25 de femei sunt diagnosticate zilnic, în ţara noastră, cu cancer de sân!!!

Profită de oferta Royal Hospital Bucharest

FĂ-ȚI TIMP CA SĂ FII SĂNĂTOASĂ !

Efectuează aceaste intervenții

Ce spun pacientele?

Am avut sentimentul că orice problema aș avea și oricât de gravă ar fi, aici este locul și aici sunt oamenii care mă vor ajuta să depășesc această situație.
Condițiile din această clinică, eu personal nu le-am mai întâlnit decât în străînătate. Atunci când pleci ești bucuros că ți-ai rezolvat o problemă de sănătate dar parcă ți-ai mai dori să mai rămâi in compania unor oameni atât de calzi și de un profesionalism desăvârșit, într-un spațiul atât de primitor.