Înapoi la o viață normală

Sănătate dincolo de obezitate

Centru de Excelență în Chirurgie
Echipă multidisciplinară dedicată
Asistența pre și post operatorie
Asistență financiară

Operația gastric sleeve – o șansă la o viață de calitate

Pe lângă beneficiile legate de scăderea în greutate, opțiunea pentru o operație de micșorare de stomac prin chirurgia bariatrică poate avea un impact extraordinar pentru starea ta de sănătate. Procedura gastric sleeve este realizată în spitalul privat Royal Hospital în cele mai sigure condiții și cu monitorizare constantă din partea medicilor în perioada de recuperare.

Centru de Excelență în Chirurgie

La Royal Hospital, beneficiezi de servicii de excelență în diagnosticul și tratamentul chirurgical al obezității.

Aici, experiența și dedicarea specialiștilor de elită fac echipă excelentă cu echipamentele medicale la nivel de top ale celor trei blocuri operatorii și cu dotările și confortul secțiilor post-operatorii.

Asistență pre și post intervențională gastric sleeve

Vei beneficia de un program personalizat de pregătire a intervenției și de atentă monitorizare și îndrumare post-operatorie, astfel încât să îți fie ușor să te adaptezi la noul stil de viață și să te bucuri de o stare de sănătate din ce în ce mai bună.

Echipă multidisciplinară dedicată

O problemă complexă de sănătate, cum este obezitatea morbidă, necesită intervenția și atenta monitorizare a unei echipe multidisciplinare de specialiști. ECHIPA DIVIZIEI DE CHIRURGIE BARIATRICĂ Royal Hospital îți va fi alături în întregul demers, pornind de la faza de pregătire a operației de micșorare de stomac, trecând prin intervenție și prin perioada postoperatorie, de recuperare și de adaptare la noul stil de viață.

Medicul primar în chirurgie generală și bariatrică, Dr. Șerban Vasile, coordonează o echipă de chirurgi, psihologi și nutriționiști, care te va ajuta să ajungi la rezultate spectaculoase în urma operației de micșorare de stomac.

Centru de excelență în diagnostic și tratament

Echipă medicală
de top

Pachete adaptate de investigații și analize

Aparatură performantă

Cum decurge operația de micșorare de stomac (gastric sleeve)

Pregătirea pentru operația de micșorare a stomacului este foarte importantă. Presupune realizarea unui set de analize și investigații, renunțarea la fumat, o dietă specială, un program de mișcare, dar și o pregătire psihologică.

Operația se desfășoară pe cale laparoscopică, sub anestezie generală. Echipa medicală coordonată de Dr. Șerban Vasile îți va monitoriza permanent starea de sănătate pe parcursul celor 3 zile de internare ce vor urma operației de micșorare de stomac, dar și după. La externare vei primi toate indicațiile referitoare la dieta următoarelor săptămâni și a noului stil de viață pe care trebuie să îl adopți.

Beneficiile operației de micșorare de stomac

Primul beneficiu pe care această intervenție chirurgicală ți-l aduce este scăderea vizibilă în greutate. Operația gastric sleeve aduce cu sine o pierdere de 80 – 100% a excesului ponderal. Dar beneficiile acestui tip de intervenție nu se opresc aici. 80% dintre pacienții cu diabet zaharat de tip II asociat obezității s-au vindecat de această afecțiune. De asemenea, în 85% dintre cazurile de pacienți cu steatoză hepatică asociată obezității, s-a constatat o revenire la normal a funcției hepatice. Te vei bucura, în urma operației de micșorare de stomac, de o stare de sănătate generală îmbunătățită, de o îmbunătățire a funcției renale și a celei cardiace.

E timpul să faci primul pas!

Sănătatea ta, misiunea noastră!

Prețul operației de micșorare de stomac prin chirurgie bariatrică se pot achita și în rate la Royal Hospital.

Atunci când sănătatea ta este în joc, grija banilor este ultima pe care ți-ai dori să o ai pe cap. Limitările financiare nu ar trebui să fie motivul amânării unei intervenții chirurgicale necesare.

Sănătatea ta este mai presus de orice, iar la Royal Hospital ne dorim să poți accesa, fără impedimente, operația de micșorare a stomacului.

Royal Hospital a stabilit un parteneriat cu TBI Bank, special pentru ca tu să îți poți plăti serviciile medicale pe care, altfel, poate nu ți le-ai permite.

Astfel, îți oferim posibilitate de a opta pentru plata în rate a intervenției tale chirurgicale și îți punem la dispoziție două opțiuni:

  • 12 rate cu dobândă ZERO (perioadă limitată);
  • până la 60 de rate cu o dobândă stabilită de bancă.