Pachet Femina | Royal Hospital

Pachet promo “FEMINA”

Visăm la o societate în care este normal să efectuezi un control anual amănunțit, în lipsa simptomelor. De aceea vă stăm la dispoziție cu pachete de prevenție complete.

Royal Hospital Bucharest este centrul medical integrat de prevenție,
diagnostic și tratament al tuturor afecțiunilor ginecologice și mamare.

Prin pachetul promoțional FEMINA

vă oferim posibilitatea unei evaluări complete, genito-mamare.

Pachetul conține:

1. Consultul ginecologic:
reprezintă  examinarea zonei genitale externe (vulvă) și a zonei interne (vagin și col uterin) cu ajutorul valvelor și prin palpare (tact vaginal).

2. Ecografia transvaginală:
este cel mai important examen ecografic în ginecologie întrucât permite sondei (transductorului) să se apropie de organele examinate, oferind imagini clare și detaliate ale organelor genitale interne.

3. Examen secreție vaginală:
poate oferi indicii importante privind sănătatea aparatului genital feminin.  Orice modificări de culoare, textură sau miros indică adesea infecţii sau boli ginecologice ce pot fi tratate cu succes, cu condiţia să fie descoperite la timp.

4. Examenul Babeș-Papanicolaou (PAP): 
permite depistarea precoce a leziunilor precanceroase care au potențialul de a evolua în cancer de col uterin;

5. Consultul mamar: 
presupune examinarea și palparea sânului ,  medicul inspectând cu blândețe întreagă suprafață a sânilor și a regiunilor axilare, urmărind în special identificarea unor posibili noduli ( zone mamare îndurate cu caracteristici net distincte în raport cu restul sânului);

6. Ecografie mamară (sonoelastografie): 
pune în evidență zonele modificate din sân, chiar și cele cu dimensiuni de câțiva milimetri. Se poate studia vascularizația formațiunilor respective cu ajutorul modulului Doppler. Prin intermediul sonoelastografiei, medicul specialist are posibilitatea de a măsura elasticitatea leziunilor și de a diferenția, cu o mai mare acuratețe tumorile benigne (necanceroase), de cele maligne (canceroase).

Profită de oferta Royal Hospital Bucharest

FĂ-ȚI TIMP CA SĂ FII SĂNĂTOASĂ !

Efectuează aceaste intervenții

Dr. MIRELA VASILE

Medic specialist obstetrică-ginecologie

Dr. CRISTIAN JUMUGA

Medic specialist obstetrică-ginecologie

Dr. GABRIELA MACOTĂ-JUMUGA

Medic specialist obstetrică-ginecologie

Ce spun pacientele?

Ce bizar sentiment mă încearcă acum la plecare…. Simt că mă despart de familie, de prieteni, de casă și deși acum plec acasă, la familie, tot simt că îmi pare rău că las în urmă atâția oameni minunați, care pentru 3 zile au fost familia mea. Cuvintele sunt de prisos pentru a exprimă imensa recunoștință pe care v-o port…