Pachet Femina 40 + | Royal Hospital

Pachet promo “FEMINA 40 PLUS”

Visăm la o societate în care este normal să efectuezi un control anual amănunțit, în lipsa simptomelor. De aceea vă stăm la dispoziție cu pachete de prevenție complete.

Ne concentrăm activitatea nu doar pe vindecarea bolilor specific feminine deja apărute, cât și pe conturarea unei gândiri preventive, care ne situează cu un pas înaintea bolii, prin simplul control anual de rutină, principala modalitate de menținere a sănătății genito-mamare.

Royal Hospital Bucharest este centrul medical integrat de prevenție,
diagnostic și tratament al tuturor afecțiunilor ginecologice și mamare.

Prin pachetul promoțional “FEMINA 40 PLUS”

oferim femeilor de peste 40 de ani posibilitatea unei evaluări complete, gineco-mamare.

Pachetul conține:

1. Consultul ginecologic:
reprezintă  examinarea zonei genitale externe (vulvă) și a zonei interne (vagin și col uterin) cu ajutorul valvelor și prin palpare (tact vaginal).

2. Ecografia transvaginală:
este cel mai important examen ecografic în ginecologie întrucât permite sondei (transductorului) să se apropie de organele examinate, oferind imagini clare și detaliate ale organelor genitale interne.

3. Examen secreție vaginală:
poate oferi indicii importante privind sănătatea aparatului genital feminin.  Orice modificări de culoare, textură sau miros indică adesea infecţii sau boli ginecologice ce pot fi tratate cu succes, cu condiţia să fie descoperite la timp.

4. Examenul Babeș-Papanicolaou (PAP): 
permite depistarea precoce a leziunilor precanceroase care au potențialul de a evolua în cancer de col uterin;

5. Consultul mamar: 
presupune examinarea și palparea sânului ,  medicul inspectând cu blândețe întreagă suprafață a sânilor și a regiunilor axilare, urmărind în special identificarea unor posibili noduli ( zone mamare îndurate cu caracteristici net distincte în raport cu restul sânului);

6. Ecografie mamară (sonoelastografie):
pune în evidență zonele puternic vascularizate ale sânului, care traduc malignitatea țesutului (cu ajutorul modulului Doppler). Prin intermediul sonoelastografului, medicul specialist are posibilitatea de a măsura elasticitatea leziunilor și de a diferenția, cu o acuratețe de 90%, tumorile benigne (necanceroase), de cele maligne (canceroase).

7. Mamografie:
principala metodă de depistare precoce a cancerului mamar  la femeile cu vârsta peste 40 de ani , fiind complementară ecografiei și sonoelastografiei mamare;

Profită de oferta Royal Hospital Bucharest

FĂ-ȚI TIMP CA SĂ FII SĂNĂTOASĂ !

Efectuează aceaste intervenții

Ce spun pacientele?

Condițiile din această clinică, eu personal nu le-am mai întâlnit decât în străînătate. Atunci când pleci ești bucuros că ți-ai rezolvat o problemă de sănătate dar parcă ți-ai mai dori să mai rămâi in compania unor oameni atât de calzi și de un profesionalism desăvârșit, într-un spațiul atât de primitor.