Pachet promo “FEMINA 40 PLUS”

Visăm la o societate în care este normal să efectuezi un control anual amănunțit, în lipsa simptomelor. De aceea vă stăm la dispoziție cu pachete de prevenție complete.

Ne concentrăm activitatea nu doar pe vindecarea bolilor specific feminine deja apărute, cât și pe conturarea unei gândiri preventive, care ne situează cu un pas înaintea bolii, prin simplul control anual de rutină, principala modalitate de menținere a sănătății genito-mamare.

Royal Hospital Bucharest este centrul medical integrat de prevenție,
diagnostic și tratament al tuturor afecțiunilor ginecologice și mamare.

Prin pachetul promoțional “FEMINA 40 PLUS”

oferim femeilor de peste 40 de ani posibilitatea unei evaluări complete, gineco-mamare.

Pachetul conține:

1. Consultul ginecologic:
reprezintă  examinarea zonei genitale externe (vulvă) și a zonei interne (vagin și col uterin) cu ajutorul valvelor și prin palpare (tact vaginal).

Preț întreg: 230 Lei

2. Ecografia transvaginală:
este cel mai important examen ecografic în ginecologie întrucât permite sondei (transductorului) să se apropie de organele examinate, oferind imagini clare și detaliate ale organelor genitale interne.

Preț întreg: 330 Lei

3. Examen secreție vaginală:
poate oferi indicii importante privind sănătatea aparatului genital feminin.  Orice modificări de culoare, textură sau miros indică adesea infecţii sau boli ginecologice ce pot fi tratate cu succes, cu condiţia să fie descoperite la timp.

Preț întreg: 80 Lei

4. Examenul Babeș-Papanicolaou (PAP) în mediu lichid: 

permite depistarea precoce a leziunilor precanceroase care au potențialul de a evolua în cancer de col uterin. Cea mai nouă metodă de screening, prelucrarea citologiei cervico-vaginale în mediu lichid, aduce cu siguranță un plus de acuratețe în interpretarea analizelor, comparativ cu tehnica convențională.

Metoda citologiei în mediu lichid permite utilizarea pentru analizare a 99% dintre celulele recoltate, spre deosebire de numai 20% în cazul tehnicii convenționale. Un  alt beneficiu suplimentar al citologiei lichide este prelucrarea automată a probelor, procedeu care face ca specimenele lichide să fie mai reprezentative. Reprezentativitatea semnificativ mărită și prelucrarea automată a probelor sunt elemente care contribuie la creșterea acurateții rezultatelor.

Preț întreg: 95 Lei

5. Consultul mamar: 
presupune examinarea și palparea sânului ,  medicul inspectând cu blândețe întreagă suprafață a sânilor și a regiunilor axilare, urmărind în special identificarea unor posibili noduli ( zone mamare îndurate cu caracteristici net distincte în raport cu restul sânului);

Preț întreg: 230 Lei

6. Ecografie mamară (sonoelastografie) bilaterală:
pune în evidență zonele puternic vascularizate ale sânului, care traduc malignitatea țesutului (cu ajutorul modulului Doppler). Prin intermediul sonoelastografului, medicul specialist are posibilitatea de a măsura elasticitatea leziunilor și de a diferenția, cu o acuratețe de 90%, tumorile benigne (necanceroase), de cele maligne (canceroase).

Preț întreg: 450 Lei

7. Mamografie cu tomosinteză 3D:

principala metodă de depistare precoce a cancerului mamar  la femeile cu vârsta peste 40 de ani , fiind complementară ecografiei și sonoelastografiei mamare.

În cazul acestei investigații imagistice, cea mai modernă tehnologie o reprezintă mamografia digitală cu tomosinteză (mamografia 3D).  În timpul unei scanări sunt achizionate mai multe proiecții ale sânului din  unghiuri multiple, care sunt apoi procesate obținandu-se  o serie de imagini ale țesutului mamar cu grosime de 1 mm, astfel încât să se realizeze o reconstrucție tridimensională a sânului. Softul permite realizarea imaginilor 2D în timpul vizualizării imaginilor de tomosinteză, astfel eliminându-se expunerea ulterioară la radiaţia X , deci reducându-se gradul de iradiere al sânului.

Preț întreg: 500 Lei

8. Interpretare rezultate

Preț întreg: 30 Lei

PREȚ TOTAL: 1945 lei.
PREȚ PROMOȚIONAL: 1365 lei.

REDUCERE: 29%

Profită de oferta Royal Hospital Bucharest

FĂ-ȚI TIMP CA SĂ FII SĂNĂTOASĂ !

Efectuează aceaste intervenții

Ce spun pacientele?

Condițiile din această clinică, eu personal nu le-am mai întâlnit decât în străînătate. Atunci când pleci ești bucuros că ți-ai rezolvat o problemă de sănătate dar parcă ți-ai mai dori să mai rămâi in compania unor oameni atât de calzi și de un profesionalism desăvârșit, într-un spațiul atât de primitor.