Pachet Sănănate Generală | Royal Hospital Bucharest

Pachet promo “Sănătate Generală”

Atunci când vorbim despre prevenție, vorbim de fapt despre medicina viitorului.
Deși s-a observat că speranța de viață a crescut cu până la 30 de ani, medicii atrag atenția la numeroasele schimbări de la nivelul tipurilor de bacterii și virusuri și la faptul că bolile grave apar din ce în ce mai des la persoane cu vârste fragede ( ne referim aici la cancer, boli neuro-degenerative, boli cardiovasculare și reumatism).

Un consult de medicină generală, o ecografie de abdomen total, un ekg și setul de analize uzuale de sânge sunt obligatoriu a fi efectuate anual, astfel încât posibile afecțiuni să fie descoperite în faze inițiale și tratate corespunzător.

Pachetul “Sănătate generală” include:

Consultație medicină generală, ecografie abdomen total, EKG.

 Consultul de medicină generală își propune să evalueze starea de sănătate până la acel moment, bineînțeles în funcție de anumiți factori : vârstă , sex, factori de risc, istoric familial, etc.

 Ecografia abdominală este o metodă imagistică medicală de diagnostic bazată pe ultrasunete, folosită pentru a vizualiza diferite structuri, precum organele interne. Ecografia permite  deteminarea dimensiunilor, evaluarea structurii interne a organelor şi evidenţierea unor leziuni, pe baza imaginilor obţinute în timp real. Ecografia este nedureroasă, neiradianta și poate fi repetată de câte ori este nevoie.

Pregătirea pacientului pentru ecografie abdominală constă în post alimentar (inclusiv băuturi acidulate şi cafea) cu cel puţin 6 ore înainte de investigaţie, astfel ca stomacul să fie gol şi conţinutul gazos intestinal să fie redus, permiţând vizualizarea adecvată.

 EKG – electrocardiografia este o metodă neinvazită de monitorizare și înregistrare a semnalelor electrice ale inimii. Este, în prezent, parte esențială în evaluarea pacienților cu risc cardiovascular.

Inima produce mici impulsuri electrice care se răspândesc prin mușchiul ei pentru a produce contracțiile inimii. Aceste impulsuri pot fi detectate de aparatul EKG. Această procedură medicală este utilă în monitorizarea sănătății inimii și diagnosticarea bolilor cardiovasculare. O electrocardiogramă (EKG) este unul dintre cele mai simple și mai rapide teste utilizate pentru evaluarea inimii.

Analizele uzuale, însoțite de o consultație de medicină generală, un Ekg și o ecografie abdominală sunt primii pași spre depistarea unor posibile boli, în stadii incipiente, atunci când tratamentul poate fi eficace. Programarea acestor consultații și investigații medicale este primul lucru bun pe care îl poți face pentru sănătatea ta!

Profită de oferta Royal Hospital Bucharest

FĂ-ȚI TIMP CA SĂ FII SĂNĂTOASĂ !

Efectuează aceast pachet promo:

Medic specialist Medicină de familie

Dr. VENERA MARINESCU

Pachet promo “Sănătate Generală”

  • Consultație medicină generală: 100 lei
  • Ecografie abdomen total: 150 lei
  • Ekg: 50 lei

Preț total pachet – 300 lei
Preț redus: 100 lei

Te-ar putea interesa și aceste pachete promoționale de sănătate feminină