Pachete prevenție Chirurgie Generală | Royal Hospital

Pachete prevenție Chirurgie Generală

Consultația de chirurgie generală presupune  examinarea  pacienților ( după efectuarea unei scurte anamneze în legătură cu simptomele prezentate)  care au simptome specifice bolilor aparatului digestiv sau hepato-pancreato-biliar. Consultația de chirurgie generală este utilă în diagnosticarea  bolilor aparatului digestiv și hepato-bilio-pancreatic, în hotărârea  oportunității unei intervenții chirurgicale, care poate prezența diferite grade de urgență sau în efectuarea controlului postoperator la intervalele recomandate de medicul chirurg ( la 1,3,6 luni după intervenție).

Ecografia (sau ultrasonografia)  este o metodă de explorare a organelor interne, cu ajutorul ultrasunetelor. Este cea mai utilizată metodă imagistică, deoarece este neiradiantă, rapidă și poate fi repetată ori de câte ori este nevoie, inclusiv în perioada de alăptare sau post-partum.  Având în vedere că ecografia nu prezintă contraindicații, iar unele afecțiuni nu prezintă simptomatologie decât în faze avansate, această poate fi considerată chiar o metodă de prevenție a afecțiunilor mai grave dacă este efectuată în mod regulat.

Pachete de investigații disponibile la dr. Vasile Borka:

PACHET 1:

 Consultație : 150 lei
Ecografie regiune inghinală unilaterală: 100 lei

Preț total : 250 lei
Preț redus: 200 lei

PACHET 3:

 Consultație : 150 lei
Ecografie părți moi unilateral: 100 lei

Preț total : 250 lei
Preț redus: 200 lei

PACHET 2:

 Consultație : 150 lei
Ecografie regiune inghinală bilaterală : 200 lei

Preț total: 350 lei
Preț redus: 300 lei

PACHET 4:

 Consultație : 150 lei
Ecografie părți moi bilateral: 200 lei

Preț total: 350 lei
Preț redus: 300 lei

Dr. VASILE BORKA

Medic specialist chirurgie generală

Ce spun pacientele?

Renumele acestui spital datorat competenței și profesionalismului întregului colectiv condus de Dl Dr. Stoian a trecut de mult de granițele Bucureștiului. Pe parcursul a 4 ani am însoțit mai multe paciente din orașul meu natal Piatra Neamț. Toate pacientele, cazuri disperate, și-au găsit rezolvarea problemelor în aceast spital.