Pachet Femina
1935 lei
1600 lei
Visăm la o societate în care este normal să efectuezi un control anual amănunțit, în lipsa simptomelor. De aceea vă stăm la dispoziție cu pachete de prevenție complete.
Pachetul conține:
1. Consultul ginecologic:
reprezintă examinarea zonei genitale externe (vulvă) și a zonei interne (vagin și col uterin) cu ajutorul valvelor și prin palpare (tact vaginal).
2. Ecografia transvaginală:
este cel mai important examen ecografic în ginecologie întrucât permite sondei (transductorului) să se apropie de organele examinate, oferind imagini clare și detaliate ale organelor genitale interne.
3. Examen secreție vaginală:
poate oferi indicii importante privind sănătatea aparatului genital feminin. Orice modificări de culoare, textură sau miros indică adesea infecţii sau boli ginecologice ce pot fi tratate cu succes, cu condiţia să fie descoperite la timp.
4. Examenul Babeș-Papanicolaou (PAP) în mediu lichid:
permite depistarea precoce a leziunilor precanceroase care au potențialul de a evolua în cancer de col uterin. Cea mai nouă metodă de screening, prelucrarea citologiei cervico-vaginale în mediu lichid, aduce cu siguranță un plus de acuratețe în interpretarea analizelor, comparativ cu tehnica convențională.
Metoda citologiei în mediu lichid permite utilizarea pentru analizare a 99% dintre celulele recoltate, spre deosebire de numai 20% în cazul tehnicii convenționale. Un alt beneficiu suplimentar al citologiei lichide este prelucrarea automată a probelor, procedeu care face ca specimenele lichide să fie mai reprezentative. Reprezentativitatea semnificativ mărită și prelucrarea automată a probelor sunt elemente care contribuie la creșterea acurateții rezultatelor.
5. Consultul mamar:
presupune examinarea și palparea sânului , medicul inspectând cu blândețe întreagă suprafață a sânilor și a regiunilor axilare, urmărind în special identificarea unor posibili noduli ( zone mamare îndurate cu caracteristici net distincte în raport cu restul sânului);
6. Ecografie mamară (Sonoelastografie) bilaterală:
pune în evidență zonele modificate din sân, chiar și cele cu dimensiuni de câțiva milimetri. Se poate studia vascularizația formațiunilor respective cu ajutorul modulului Doppler. Prin intermediul sonoelastografiei, medicul specialist are posibilitatea de a măsura elasticitatea leziunilor și de a diferenția, cu o mai mare acuratețe tumorile benigne (necanceroase), de cele maligne (canceroase).
7. Interpretare rezultate