Femeia reprezinta simbolul frumusetii si al perfectiunii. Poate din acest motiv, femeia doreste sa arate intotdeauna bine, sa-si corecteze eventualele defecte anatomice.

Chirurgia estetică este ajutorul de neprețuit în aceste cazuri. Corecția nasului, a buzelor, urechilor, sânilor, liposucția – metode chirurgicale estetice, sunt frecvent folosite pentru ca femeia să fie ceea ce își dorește: frumoasă.

BENEFICIILE CHIRURGIEI ESTETICE

Despre ceea ce nu se vorbește însă pe față, sunt defectele anatomice din zone considerate rușinoase – zona genitală. Prezența unor labii mult prea mari sau a unui perineu deschis cu un vagin mult lărgit, pot determina pe lângă aspectul inestetic și modificări în percepția actului sexual.

Aceste modificări pot fi corectate chirurgical într-o clinică specializată, cu discreție, într-un timp scurt de spitalizare și o reinserție rapidă socio-profesională. Ceea ce trebuie depășită este jena de a povesti medicului ginecolog despre aceste defecte anatomice genitale.

Prevenim, diagnosticam si tratam, de 20 de ani, afectiuni ginecologice si mamare

CHIRURGIE ESTETICA ROYAL HOSPITAL

Corecția defectelor se face chirurgical și presupune o intervenție chirurgicală la nivelul labiilor mici, labiilor mari, perineului și vaginului.

  • Operația se efectuează sub anestezie generală, fără ca pacienta să simtă vreo durere.
  • Refacerea defectelor este particulară pentru fiecare pacientă, durata operației variind astfel între 30 și 90 minute.
  • Operațiile pot corecta și alte afecțiuni, precum incontinența urinară de efort sau prolapsul genital.

Postoperator este nevoie de supraveghere în clinică, în funcție de complexitatea operației, între 1 și 3 zile.

  • Eforturile fizice trebuie evitate în prima lună, ca de altfel și contactul sexual.
  • Controlul se efectuează la o lună și abia atunci medicul poate recomanda reînceperea vieții sexuale și a activității fizice.
  • Ca o regulă generală, eforturile fizice mari (ex. mersul pe bicicletă, joggingul, ș.a.) sunt permise după 3 luni de la operație, când cicatricea postoperatorie este definitivă.

Rezultatele operației sunt spectaculoase atât pentru pacientă cât și, în egală măsură, pentru partenerul ei sexual. Gradul de satisfacție al cuplului crește, sporind astfel bucuriile vieții în doi.