In cadrul royal hospital bucharest pot fi efectuate urmatoarele interventii chriurgicale estetice la nivelul sanului:

AUGMENTAREA MAMARĂ

Denumită și mamoplastie de augmentare presupune plasarea pe cale chirurgicală a unui implant la nivelul fiecărui sân, cu scopul măririi volumului și a creșterii atractivității formei bustului.

Multe femei aleg să-și mărească sânii pentru a-și satisface propria dorință pentru un bust mărit; sânii poate nu s-au dezvoltat astfel încât să le împlinească așteptările sau frecvent după sarcină/sarcini, după scăderea în greutate ori ca rezultat al vârstei, sânii și-au pierdut volumul inițial și forma a suferit schimbări.

Augmentarea mamară îmbunătățește aspectul și forma sânilor și vă conferă o siluetă proporționată așa cum vi-o doriți.

LIFTING DE SÂNI (RIDICAREA SÂNILOR)

Ridicarea sânilor (mastopexie sau lifting de sâni) este o procedură chirurgicală prin care se îndepărtează excesul tegumentar de la nivelul sânilor pentru a-i ridica, remodela și conferi fermitate.

Areolele sunt repozitionate și în anumite cazuri pot fi micșorate.

Dacă sânii sunt mici sau și-au pierdut și din volum în timp, implante mamare pot fi plasate în aceeași operație de ridicare a sânilor pentru a le crește și volumul.

REDUCȚIE MAMARĂ

Reducția mamară sau mamoplastia de reducție se practică pentru a înlătura disconfortul psihic frecvent asociat cu cel fizic (probleme ale coloanei vertebrale, respiratorii etc.) ce este prezent la femeile cu sâni foarte mari, îmbunătățind aspectul sânilor și crescând calitatea vieții.

Procedura înlătura excesul de la nivelul fiecărui san, ulterior sânii fiind mai mici și mai fermi.

Areola poate fi și ea redusă și repoziționată.