Frumusetea nu e trecatoare! Royal Hospital iubeste frumosul, de aceea te vedem minunata!

INJECTĂRI ACID HIALURONIC / TEOSYAL

Datorită unor factori intrinseci (vârstă, sex, status estrogenic) sau extrinseci apar schimbări nedorite ale trăsăturilor faciale prin scăderea colagenului și a principalului său constituent – acidul hialuronic din piele.

Fillerii înlocuiesc volumul pierdut cu vârsta sau boala, corectează schimbările statice din piele și îmbunătățesc conturul facial putând să augmenteze (să dea volum) diferite regiuni (buze, bărbie, obraji). Produsele utilizate ca filleri sunt geluri de acid hialuronic.

Proprietățile sale higroscopice îi conferă capacitatea de a menține apa și reprezintă garantul nivelului înalt de hidratare al pielii în timp ce proprietățile vâscoelastice contribuie la absorbția șocurilor. Acționând ca și „cărămizi” ale țesutului furnizează o capacitate superioară de lifting.

ESTETICA NECHIRURGICALA ROYAL HOSPITAL

Apariția ultimelor generații de filleri cu acid hialuronic de origine non-animală oferă avantajul utilizării produselor în condiții de maximă siguranță, oferind posibilitatea liftingului nechirurgical.

Umplerea ridurilor faciale precum și posibilitatea volumizării diferitelor regiuni conferă în final un aspect reîntinerit.

Produsele existente au consistențe variabile pentru a crește versatilitatea utilizării.

Se pot trata zone cu riduri profunde-moderate de pe regiuni faciale extrem de mobile (șanț nazogenian), zone faciale cu riduri fine, zone ce prezintă cicatrici depresibile pentru estomparea lor sau se pot utiliza pentru efecte de volum („mărirea buzelor”).

Efectul injectării se instalează aproape imediat, se consolidează în medie într-o săptămâna și se menține 6 luni în medie (fiind biodegradabil este variabilă perioada).

LA ROYAL HOSPITAL TE POTI BUCURA DE ESTETICĂ FACIALĂ

Injectări toxină botulinică / vistabel, disport

Toxina botulinică este un produs utilizat în medicina estetică pentru a corecta ridurile de expresie de la nivelul fetei.

Corecția apare ca rezultat al blocării temporare a contracției musculare.

Indicația principală a tratamentului este pentru regiunea facială superioară prin care dispar liniile verticale dintre sprâncene, liniile orizontale de la nivelul frunții ca și ridurile ochilor tip „laba gâștii”.

ESTETICĂ CORP

Mezoterapie

Mezoterapia este o procedură nechirurgicală care constă în microinjecții prin care se introduce în derm un amestec de substanțe (extracte de plante, minerale, vitamine, aminoacizi) care acționează local.

În funcție de zona tratată (față, coapse, abdomen, brațe, scalp etc.) și de diagnostic, amestecul introdus este diferit ca și compoziție.

Această procedură se face pentru tratamentul celulitei, ridurilor, căderii părului ca și pentru topirea depozitelor de grăsime de mici dimensiuni care nu justifică sau în cazul cărora nu se dorește lipoaspirație.