Royal Hospital Bucharest

Centru integrat de prevenție, diagnostic și tratament.
Pasiune și respect pentru sănătate

Centru de excelență în
diagnostic și tratament

Echipă medicală
de top

Pachete adaptate de
investigații și analize

Aparatură performantă
pentru diagnostic precoce

Royal Hospital Bucharest

Este un spital multidisciplinar, un centru medical integrat care oferă pacienților cele mai bune soluții de prevenție, diagnostic și tratament, dar și suport emoțional în lupta cu boala. Pentru că înainte de a fi Medici, suntem Oameni. Două cuvinte care ne definesc și ne onorează, amintindu-ne zilnic că nu există satisfacție profesională fără implicare emoțională și nu există rezultate extraordinare fără a pune suflet în ceea ce faci.

Din grijă pentru pacienti

Am mărit constant gama intervențiilor care pot fi efectuate în spitalul Royal Hospital Bucharest. Centrul de Excelență în Ginecologie este completat de Centrul de Excelență în Senologie. În cadrul acestora putem efectua cele mai dificile intervenții din sfera genitală și mamară (intervenții radicale pentru patologii oncologice cât și miomectomii histeroscopice, histerectomii laparoscopice și vaginale, tumorectomii și sectorectomii mamare, mastectomii simple sau mastectomii radicale cu implant mamar simultan, bilateral, etc).

Celor două Centre de Excelență li s-au adăugat, în timp, și Compartimentele de Chirurgie Generală, Urologie, Chirurgie Bariatrică, Chirurgie Ortopedică, Chirurgie ORL și Chirurgie Estetică. Toate compartimentele sunt dotate cu bloc operator și aparatură modernă de ultimă generație- unde sunt efectuate cu succes intervenții chirurgicale cu grad mare de dificultate- și cu rezerve cu condiții de cazare deosebite și ambient plăcut și familial, sigur pentru pacienți!

Spitalul Royal Hospital Bucharest asigură și servicii medicale în regim ambulator pentru specializări precum: obstetrică-ginecologie, senologie, urologie, cardiologie, pneumologie, ORL, chirurgie generală, ortopedie, chirurgie estetică, oncologie medicala, dermatologie, endocrinologie, psihologie, stomatologie și medicină de familie, punând la dispoziția echipei medicale aparatură modernă și performantă, de ajutor în diagnosticarea corectă și completă a afecțiunilor care aparțin acestor specialități.

Analizele medicale sunt efectuate în laboratoarele partenere – Synlab, OncoTeam și Personal Genetics –nume de referință în domeniul analizelor complexe, lideri ai pieței europene pentru servicii de laborator în medicina umană – care funcționează după toate standardele de calitate, fiind acreditate RENAR, și care oferă posibilitatea efectuării unor teste complexe și de ajutor în diagnosticarea corectă.

”Pasiune și Respect pentru SĂNĂTATE” este crezul după care ne ghidăm munca și profesia. Pentru că obiectivul principal al profesioniștilor din Royal Hospital Bucharest este acela de a reda sănătatea în cele mai bune condiții. Cu alte cuvinte, a oferi pacienților accesul la tratamente complexe și moderne, la medici supraspecializați – cu o experiență de peste 20 ani în abordarea celor mai dificile cazuri medicale – și la un proces de diagnosticare la cele mai înalte standarde medicale.

Povestea Royal Hospital Bucharest

Are și mulți eroi care îi conturează firul narativ. În 1995, medicul miliar Ioan Stoian, specialist în ginecologie, a înființat o clinică la parterul unui bloc – MedSanRom – vis împlinit în urma experienței acumulate într-o misiune umanitară în Africa, în cadrul Spitalului Militar de Campanie din Somalia și un prim pas spre ceea ce este acum Royal Hospital Bucharest. Așa a hotărât să rămână în propria-i țară, pentru a fi de ajutor femeilor din România, într-o perioadă în care colegii de breaslă plecau în număr mare peste hotare pentru a-și dezvolta o carieră!

După 25 de ani de activitate medicală, o mare parte dintre ei ca șef de secție de ginecologie în cadrul Spitalului Militar București, doctorul Ioan Stoian înființează Gynecoland, unul dintre puținele Centre Medicale supraspecializate în Ginecologie, dar și Centru Național de Diagnostic și Tratament al Sânului – ”pentru că sunt cinci specialități care se ocupă de problemele medicale ale sânului, iar pacientele nu știu către cine să se îndrepte mai întâi, am hotărât să înființez acest centru, unic în România, în colaborare cu radiologi, anatomo-patologi, psihologi și oncologi profesioniști”, declara la acel moment Dr. Stoian

De la un mic cabinet la parterul unui bloc, la un Centru Medical Supraspecializat nu a fost doar un pas. Au fost ani de muncă și experiență acumulată, dar și sute de paciente vindecate. Până în 2008, la Gynecoland se efectuaseră peste 500 de intervenții chirurgicale (ruptură de perineu, operații estetice vaginale, operații de cancer de col uterin și mamar, operații plastice și reconstructive) la costuri mult mai reduse decât în alte țări UE, dar beneficiind de aceeași calitate a actului medical. Activitatea Spitalului a crescut an de an, astfel că, în 2009, a ajuns la un nivel care a impus extinderea acestuia, atât ca suprafață cât și ca echipă medicală, aceasta fiind completată cu tineri medici specialiști, formați ca rezidenți în cadrul Spitalului Militar Central Bucuresti.

Din 2018, doctorul Ioan Stoian conduce noul spital privat Royal Hospital Bucharest, un spital multidisciplinar cu peste 60 de angajați si 50 de medici colaboratori profesioniști care zi de zi redau sănătatea oamenilor. Noul spital este dotat după cele mai înalte standarde în domeniu și pune la dispoziția pacienților 15 cabinete de consultații (ginecologie, senologie, mamografie, ORL, ortopedie, dermatologie, urologie, endocrinologie, stomatologie, chirurgie generală, cardiologie, pneumologie, chirurgie estetică, medicină de familie si psihologie), un Bloc Operator modern cu 3 săli de operație, Postoperator dotat cu aparatură de ultimă generație și 25 rezerve spațioase și confortabile, cu un total de 45 de paturi .

Avem o misiune

Ne propunem să o ducem până la capăt! Dorim să ne menținem standardele de calitate, să oferim informații și servicii complete și actualizate și să convingem cât mai mulți pacienți că prevenția este importantă. Punem preț pe sănătate și oferim respect pacienților care trec prin situații dificile în ceea ce privește sănătatea proprie. Ne dorim să contribuim la construirea unei societăți în care, să efectuezi un control anual în lipsa oricărui simptom, să devină o normalitate.

Royal Hospital Bucharest. Oameni și Medici.