Generali & MediHelp Internațional

Generali, împreună cu MediHelp International, unul dintre cei mai importanți intermediari de asigurări private de sănătate și asigurări medicale internaționale din Europa Centrală și de Est, au creat pentru tine un produs care să permită tratamentul atât în țară cât și în clinici și spitale internaționale.

Astfel, Royal Hospital se alătură celor peste 425.000 de clinici partenere Generali , oferind pacienților posibilitatea de tratament prin intermediul asigurării Medihelp International Plans .

Mai multe detalii aici

 

Allianz-Țiriac Asigurări

Royal Hospital Bucharest face parte din rețeaua de parteneri Allianz-Țiriac. Prin intermediul asigurărilor de sănătate puse la dispoziție de Allianz-Țiriac vei beneficia de servicii medicale de calitate pentru o gamă complexă de investigații medicale, asigurate de o echipa medicală supraspecializată și efectuate cu o aparatură medicală performantă.

Prin sistemul de decontare directă nu plătești serviciile accesate în rețeaua de clinici medicale partenere Allianz-Țiriac.

Signal Iduna

Prin colaborarea cu SIGNAL IDUNA , vă oferim acces la o gamă largă de specialiști și investigații de cea mai înaltă calitate și complexitate. Persoanele care posedă o asigurare de sănătate SIGNAL IDUNA vor avea acces la servicii medicale nelimitate ca număr și valoare în funcție de acoperirile prevăzute în contract.

NN Asigurări de Sănătate

Protecția de bază a Asigurării de Sănătate NN este acoperirea costurilor pentru spitalizare și intervenții chirurgicale. Cu Beneficiul opțional Prevenție ai acces la serviciile de prevenție oferite de clinicile partenere NN și ai grijă în permanență de starea ta de sănătate. La Royal Hospital Bucharest, te bucuri de protecția oferită de asigurările de sănătate NN, oricând.

Synlab Romania

Synlab România, laboratorul partener Royal Hospital Bucharest, propune o abordare multidisciplinară pentru un diagnostic de înaltă calitate, eficiență și acuratețe. Synlab este furnizorul european numărul unu pentru servicii de diagnostic medical, oferind o gamă completă de servicii medicale de laborator.

OncoTeam Diagnostic

Activitatea laboratorului OncoTeam Diagnostic, partener al Royal Hospital Bucharest, este orientată exclusiv spre pacient în vederea asigurării unui diagnostic de maximă acuratețe, folosind metodologii și tehnici de vârf în domeniu.

OncoTeam Diagnostic este un laborator complet automat de patologie și imunohistopatologie.