Signal Iduna

Prin colaborarea cu SIGNAL IDUNA , vă oferim acces la o gamă largă de specialiști și investigații de cea mai înaltă calitate și complexitate. Persoanele care posedă o asigurare de sănătate SIGNAL IDUNA vor avea acces la servicii medicale nelimitate ca număr și valoare în funcție de acoperirile prevăzute în contract.

OMNIASIG

Ești bolnav cronic, dar nu ai acces la servicii medicale private?
Pacienții Royal Hospital beneficiază de accesarea serviciilor medicale de top, prin asigurarea de sănătate de la Omniasig.

Totodată, există posibilitatea de a include în asigurare și membrii familiei indiferent de istoricul lor medical sau starea de sănătate la momentul încheierii poliței.
Unul dintre principalele avantaje fiind acoperirea serviciilor medicale pentru boli cronice fără niciun fel de limitări.

Asirom

Royal Hospital își dorește ca pacienții săi să aibe acces la cele mai complexe și inovative servicii medicale.
Prin colaborarea cu Asirom, Royal Hospital oferă acces la servicii medicale integrate, de la consultații, până la tratamente eficiente și operații complexe.

Allianz-Țiriac Asigurări

Royal Hospital Bucharest face parte din rețeaua de parteneri Allianz-Țiriac. Prin intermediul asigurărilor de sănătate puse la dispoziție de Allianz-Țiriac vei beneficia de servicii medicale de calitate pentru o gamă complexă de investigații medicale, asigurate de o echipa medicală supraspecializată și efectuate cu o aparatură medicală performantă.

Prin sistemul de decontare directă nu plătești serviciile accesate în rețeaua de clinici medicale partenere Allianz-Țiriac.

Synlab Romania

Synlab România, laboratorul partener Royal Hospital Bucharest, propune o abordare multidisciplinară pentru un diagnostic de înaltă calitate, eficiență și acuratețe. Synlab este furnizorul european numărul unu pentru servicii de diagnostic medical, oferind o gamă completă de servicii medicale de laborator.

OncoTeam Diagnostic

Activitatea laboratorului OncoTeam Diagnostic, partener al Royal Hospital Bucharest, este orientată exclusiv spre pacient în vederea asigurării unui diagnostic de maximă acuratețe, folosind metodologii și tehnici de vârf în domeniu.

OncoTeam Diagnostic este un laborator complet automat de patologie și imunohistopatologie.

DSP – Direcția de Sănătate Publică

Direcția de Sănătate Publică este o instituție publică cu personalitate juridică care își desfășoară activitatea pe teritoriul Municipiului București în scopul realizării politicilor și programelor naționale de sănătate publică, a activității de medicină preventivă și a inspecției sanitare de stat, a monitorizării stării de sănătate și a organizării statisticii de sănătate, precum și a planificării și derulării investițiilor finanțate de la bugetul de stat pentru sectorul de sănătate.

Ministerul sănătății

Ministerul Sănătății reprezintă autoritatea de stat în domeniul sănătății publice. Ministerul Sănătății conduce, îndrumă și controlează întreaga activitate cu privire la ocrotirea sănătății populației.

Colegiul Medicilor

Colegiul Medicilor din Municipiul București este o organizație profesională, nonguvernamentală, cu personalitate juridică, apolitică. CMMB este independent față de administrația de stat, locală sau centrală, față de partidele politice și patronat. Între Colegiul Medicilor din România și CMMB există raporturi de autonomie funcțională, organizatorică și financiară.