Diagnostic de precizie

Tratament eficient

Echipă medicală completă

Prețuri accesibile

Centrul Integrat de Diagnostic și Tratament al Afecțiunilor Sânului, în București

De peste 10 ani, Centrul Integrat de Diagnostic și Tratament al Afecțiunilor Sânului (senologie), Royal Hospital București, oferă o garanție a excelenței în servicii medicale centrate pe sănătatea feminină. Sub coordonarea dr. Ioan Stoian se află o echipă multidisciplinară formată din profesioniști cu cele mai bune rezultate în prevenția, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sânului.

 

La Royal Hospital beneficiezi de:

Diagnostic de precizie

În 2008 am înființat în București primul Centru de Diagnostic și Tratament al Afecțiunilor Sânului din dorința de a oferi pacientelor noastre un diagnostic de senologie precis și cele mai bune șanse de reușită a tratamentului.

La Royal Hospital, cazul tău va fi investigat de o echipă multidisciplinară cu peste 10 ani de experiență și acces la cele mai noi mijloace de diagnostic.

Mamograful nostru de ultimă generație permite descoperirea unor tumori de doar câțiva milimetri, iar sonoelastograful modern ne poate spune cu precizie dacă o tumoră este benignă sau malignă.

 

CERE O PROGRAMARE

Tratament eficient

După obținerea diagnosticului corect, un medic senolog de la Royal Hospital îți poate oferi cele mai bune opțiuni de tratament pentru toate afecțiunile de senologie.

Echipa noastră medicală abordează tratamentul chirurgical al afecțiunilor sânului prin tehnici conservatoare, care permit înlăturarea tumorilor cu o zonă minimă de siguranță. Astfel, ne asigurăm că salvăm maximul de țesut sănătos al sânului, recuperarea postoperatorie este mai rapidă, iar riscul de complicații este mai mic.

De la înființarea Royal Hospital București, mii de cazuri de cancer mamar și-au găsit rezolvarea în spitalul nostru.

Promoții senologie

Credem că sănătatea pacientelor noastre nu ar trebui să fie condiționată de posibilitățile financiare. De aceea am realizat o serie de pachete promoționale de senologie care acoperă tot ce ai nevoie pentru a preveni, diagnostica și trata afecțiunile sânului. Alege pachetul care ți se potrivește și bucură-te de aceleași servicii medicale de calitate, la preț redus. Te așteptăm la o consultație de senologie.

Echipă medicală completă

Centrul Integrat de Diagnostic și Tratament al Afecțiunilor Sânului, Royal Hospital București, este format din imagiști, senologi, chirurgi, oncologi, radiologi și radioterapeuți profesioniști cu cele mai bune rezultate în prevenția, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sânului. De asemenea, oferim pacientelor noastre suportul unui psiholog pentru a le asigura confortul psihic pe perioada tratamentului.

Putem aborda cu succes orice operație ce ține de patologia mamară.

Centru de excelență în diagnostic și tratament

Echipă medicală de top

Pachete adaptate de investigații și analize

Aparatură performantă pentru diagnostic precoce

Întrebări frecvente

De ce este important autocontrolul sânului?

Este bine să îți palpezi lunar sânii, în fața oglinzii, pentru a depista semnele incipiente ale unei posibile tumori precanceroase. Cancerul mamar are o evoluție silențioasă, de aceea este importantă depistarea lui la timp. Dacă, la palpare, simți noduli, mergi la medic.

Ce faci când descoperi un nodul la sân?

Atunci când suspectezi un nodul la sân, trebuie să mergi la medic pentru un control mamar, însoțit de examene imagistice ale sânului precum ecografia mamară, senoelastografia, mamografia, RMN. În acest mod, poți depista precoce formațiunile care pot avansa în cancer.

Ce presupune controlul de specialitate?

Consultul mamar la medicul ginecolog este recomandat anual, ca metodă de screening și de diagnostic în cancerul de sân. Specialistul depistează modificările apărută la nivelul sânilor și stabilește următorii pași și investigațiile necesare. Un astfel de control este recomandat femeilor, după vârsta de 20 de ani.

Părerile pacienților noștri