Un control de 30 de minute pentru o viață liniștită

Diagnostic de precizie
Tratament eficient
Echipă medicală completă
Prețuri accesibile

Centrul pentru Sănătatea Sânului, în București

De peste 10 ani, Centrul pentru Sănătatea Sânului (senologie), Royal Hospital București, oferă o garanție a excelenței în servicii medicale centrate pe sănătatea feminină. Sub coordonarea dr. Ioan Stoian se află o echipă multidisciplinară formată din profesioniști cu cele mai bune rezultate în prevenția, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sânului.

La Royal Hospital beneficiezi de:

  • experiența dr. Ioan Stoian – lider în domeniul afecțiunilor de ginecologie și senologie, cu peste 9000 de operații reușite
  • 3 medici cu competență în gineco-oncologie
  • peste 200.000 de consultații în 10 ani
  • mamografie digitală cu cea mai performantă aparatură, la preț accesibil
  • Spitalizare în condiții deosebite, la rezerve VIP

Diagnostic de precizie

În 2008 am înființat în București primul Centru pentru Sănătatea Sânului din dorința de a oferi pacientelor noastre un diagnostic de senologie precis și cele mai bune șanse de reușită a tratamentului.

La Royal Hospital, cazul tău va fi investigat de o echipă multidisciplinară cu peste 10 ani de experiență și acces la cele mai noi mijloace de diagnostic.

Mamograful nostru de ultimă generație permite descoperirea unor tumori de doar câțiva milimetri, iar sonoelastograful modern ne poate spune cu precizie dacă o tumoră este benignă sau malignă.

Tratament eficient

După obținerea diagnosticului corect, un medic senolog de la Royal Hospital îți poate oferi cele mai bune opțiuni de tratament pentru toate afecțiunile de senologie.

Echipa noastră medicală abordează tratamentul chirurgical al afecțiunilor sânului prin tehnici conservatoare, care permit înlăturarea tumorilor cu o zonă minimă de siguranță. Astfel, ne asigurăm că salvăm maximul de țesut sănătos al sânului, recuperarea postoperatorie este mai rapidă, iar riscul de complicații este mai mic.

De la înființarea Royal Hospital București, mii de cazuri de cancer mamar și-au găsit rezolvarea în spitalul nostru.

Pachete gândite de medici pentru tine

Echipă medicală completă

Centrul pentru Sănătatea Sânului, Royal Hospital București, este format din imagiști, senologi, chirurgi, oncologi, radiologi și radioterapeuți profesioniști cu cele mai bune rezultate în prevenția, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sânului. De asemenea, oferim pacientelor noastre suportul unui psiholog pentru a le asigura confortul psihic pe perioada tratamentului.

Putem aborda cu succes orice operație ce ține de patologia mamară.

Centru de excelență în diagnostic și tratament

Echipă medicală
de top

Pachete adaptate de investigații și analize

Aparatură performantă pentru diagnostic precoce

Întrebări frecvente

De ce este important autocontrolul sânului?

Este bine să îți palpezi lunar sânii, în fața oglinzii, pentru a depista semnele incipiente ale unei posibile tumori precanceroase. Cancerul mamar are o evoluție silențioasă, de aceea este importantă depistarea lui la timp. Dacă, la palpare, simți noduli, mergi la medic.

Ce faci când descoperi un nodul la sân?

Atunci când suspectezi un nodul la sân, trebuie să mergi la medic pentru un control mamar, însoțit de examene imagistice ale sânului precum ecografia mamară, senoelastografia, mamografia, RMN. În acest mod, poți depista precoce formațiunile care pot avansa în cancer.

Ce presupune controlul de specialitate?

Consultul mamar la medicul ginecolog este recomandat anual, ca metodă de screening și de diagnostic în cancerul de sân. Specialistul depistează modificările apărută la nivelul sânilor și stabilește următorii pași și investigațiile necesare. Un astfel de control este recomandat femeilor, după vârsta de 20 de ani.