Așa cum femeile au devenit conștiente de necesitatea evaluării anuale a sănătății gineco-mamare, așa și bărbații ar trebui să se preocupe de sănătatea lor urologica.

În cazul lor, este recomandată o evaluare anuală a sănătății urologice, mai exact efectuarea unui control urologic amănunțit și o analiză a markerului PSA.

Investigații urologice

Urologia este specialitatea medico-chirurgicală care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor tractului urinar și ale sistemului reproductiv masculin, care pot apărea la nivelul rinichilor, glandelor suprarenale, ureterelor, vezicii urinare, uretrei, testiculelor, epididimului, vaselor deferente, veziculelor seminale, prostate și penisului.

Pe lânga investigațiile și explorările afecțiunilor urologice, departamentul de urologie royal hospital bucharest performează și în domeniu chirurgical, reușind operații cu grad ridicat de dificultate.

Chirurgie urologică

Prin chirurgia urologică, specialiștii Royal Hospital pun accent pe sănătatea masculină, intervenind de la cazuri ușoare de litiaze ale aparatului urinar, până la cazuri dificile de cancere ale prostatei sau chiar rezolvând probleme sensibile (cum ar fi impotența sexuală) prin implanturi de penis.

Metodele de tratament abordate în spitalul nostru asigură pacientelor o șansă de vindecare postoperatorie mult mai rapidă, o rată de complicații mult redusă și posibilitatea de a reveni la aspecte normale ale vieții socio-profesionale într-un timp mult mai scurt.

Calculator contributie personala

Alege tipul de interventie pentru a vedea exact cat este contributia ta

Contribuție personală

Valoarea contribuției personale poate varia în funcție de complexitatea cazului, de patologia pacientului, de evoluția cazului medical și de personalul medical implicat în actul medical.

Vă rugăm să solicitați o ofertă din spital pentru calculul exact al valorii intervenției chirurgicale vizate!