RARITATE ÎN CHIRURGIA UROLOGICĂ

Royal Hospital este printre puținele spitale private din țară în care se poate realiza o intervenție chirurgicală complexă și anume proteza peniană.

Dr. Cristian Persu, medic primar urologie de la Royal Hospital, a fost invitat special la celebrarea a 125 de ani de la înființarea Asociației Medicale Române, unde a susținut o prezentare despre ultimele noutăți în domeniul urologiei, respectiv a protezelor peniene.

Prezentarea dr. Cristian Persu a oferit o perspectivă unică și cuprinzătoare asupra acestui subiect important pentru sănătatea bărbaților. Având o vastă experiență în domeniu, dr. Persu a reușit să împărtășească cunoștințe valoroase și să ofere o imagine completă asupra tehnologiilor de ultimă generație disponibile în acest domeniu.

Participanții la eveniment au avut ocazia să afle avantajele și beneficiile protezei peniene, precum și opțiunile personalizate pe care le oferim în cadrul Royal Hospital. Domnul doctor a subliniat importanța abordării individualizate și a tehnologiilor de vârf pentru a asigura rezultate optime și satisfacția pacienților noștri.

 

 

CURSUL INTERNAȚIONAL DE HISTEROSCOPIE AVANSATĂ HANDS-ON!

Pentru că anual se realizează sute de operații de acest gen, la Royal Hospital, PRIMUL SPITAL PRIVAT SUPRASPECIALIZAT ÎN SĂNĂTATEA FEMEII DIN ROMÂNIA, avem aparatura performantă, infrastructura necesară și echipa medicală multidisciplinară de top pentru a susține un astfel de curs.

De aceea, spitalul nostru a fost alegerea Prof. Dr. Osama Shawki, expert în chirurgia ginecologică și trainer internațional pentru procedura de histeroscopie avansată.

Dr. George Diaconu, medicul nostru supraspecializat în această procedură, alături de Prof. Dr. Osama Shawki și Dr. Diana Mihai, Președinte al SREG, specialist în Infertilitate și Medicină Regenerativă, vor fi prima linie de medici experți care vor efectua histeroscopia celor 8 paciente alese.

Toate consultațiile, investigațiile, ecografiile și operațiile de histeroscopie vor fi efectuate de către specialiștii noștri.
Pacientele noastre vor beneficia de toate investigațiile medicale premergătoare histeroscopiei:
✅ Consultație ginecologică si ecografie ginecologică cu reconstrucție 3D efectuate de Dr. Diaconu George împreună cu Dr. Mihai Diana și Prof. Dr. Osama Shawki
✅ Consult preanestezic
✅ Analizele preoperatorii
✅ Efectuare EKG
Toti medicii specialiști înscriși în acest curs au oportunitatea de a învăța și de a-și dezvolta abilitățile în chirurgia histeroscopiei de la adevărați experți internaționali în domeniu, chiar aici în spitalul nostru, asistând la operațiile live și exersând pe simulatoare moderne!

 

 

Histeroscopia operatorie în infertilitate – metodă de diagnostic și tratament

Dr. George Diaconu, medic specialist în obstetrică-ginecologie, a avut o prestație remarcabilă în cadrul celui de-al V-lea Congres Național al Societății de Endometrioză și Infertilitate Est-Europeană, unde a susținut o prezentare de excepție cu titlul Histeroscopia operatorie în infertilitate – metodă de diagnostic și tratament

Această prezentare a adus în prim-plan abilitățile și expertiza deosebite ale Dr. Diaconu în domeniul histeroscopiei operatorii, o tehnică avansată utilizată în diagnosticarea și tratarea infertilității. Dr. Diaconu a demonstrat importanța acestei metode în oferirea unei soluții eficiente și personalizate pentru pacientele noastre.

Domnul doctor, ALĂTURI DE ÎNTREAGA ECHIPĂ MEDICALĂ GINECOLOGICĂ A ROYAL HOSPITAL, reprezintă cu mândrie principiile noastre de excelență, profesionalism și îngrijire de înaltă calitate.
Suntem primul centru medical dedicat sănătății femeii și ne oferim întreaga expertiză, prin medicii noștri talentați și profesioniști și prin aparatura modernă de care dispunem, pentru a diagnostica și trata la timp și eficient problemele de sănătate!
La Royal Hospital, punem accentul pe sănătatea și bunăstarea dumneavoastră, iar medicii noștri sunt în permanență dedicați meseriei lor, pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire medicală!