Am mărit constant gama intervențiilor care pot fi efectuate în spitalul Royal Hospital Bucharest.

Centrul de Excelență în Ginecologie este completat de Centrul de Excelență în Senologie. În cadrul acestora putem efectua cele mai dificile intervenții din sfera genitală și mamară (intervenții radicale pentru patologii oncologice cât și miomectomii histeroscopice, histerectomii laparoscopice și vaginale, tumorectomii și sectorectomii mamare, mastectomii simple sau mastectomii radicale cu implant mamar simultan, bilateral, etc).

Consultații decontate CNAS

Pacienții Royal Hospital beneficiază de accesarea serviciilor medicale de top, prin asigurarea de sănătate de la Omniasig.

Servicii ginecologie-senologie decontate CNAS

De mai bine de 20 de ani, în cadrul Royal Hospital București, a fost creat un adevărat centru de excelență dedicat prevenției, diagnosticului și tratamentului afecțiunilor care țin de ginecologie și senologie.

Servicii chirurgie decontate CNAS

În cadrul modernului spital Royal Hospital, pacienții se bucură de acces la dotările performante, de ultima generație, a celor 3 săli de operație, în care medici cu zeci de ani de performanță în chirurgia generală minim-invazivă profesează, întotdeauna spre binele pacienților.

Servicii în scop diagnostic CNAS

Servicii medicale în scop diagnostic – caz , servicii de spitalizare de zi care se acordă în ambulatoriu de specialitate clinic și se decontează numai dacă s-au efectuat toate serviciile obligatorii