Pachet Sănătate Mamară 40

1340 lei

1150 lei

Visăm la o societate în care este normal să efectuezi un control anual amănunțit, în lipsa simptomelor. De aceea vă stăm la dispoziție cu pachete de prevenție complete pentru femei cu vârsta peste 40 ani.

Screening şi diagnosticare precoce

În ţările occidentale, mortalitatea prin cancer mamar a început să scadă datorită programelor de screening şi a diagnosticării precoce.

În România însă, femeile depistate cu neoplasm mamar ajung la doctor în stadii avansate ale bolii. Acesta este şi motivul pentru care numărul pacientelor care pierd lupta cu această boală este tot mai mare. Rata de prezentare la medic este mai mică în mediul rural, unde şi accesul la informaţie este limitat.

Toate ţările civilizate au programe naţionale de screening, această fiind şi recomandarea UE. Este cazul ca România să se alinieze politicilor de sănătate publică din ţările UE şi să implementeze un program de screening pentru toate femeile cu vârsta cuprinsă între 24 şi 64 de ani, în concordanţă cu recomandările europene.

Royal Hospital Bucharest, prin programul de prevenție a cancerului mamar, vă oferă posibilitatea efectuării unui pachet de screening mamar, de rutină, care să vă asigure sănătatea mamară.

În cazul femeilor cu vârsta peste 40 de ani, este recomandată efectuarea anuală a unei evaluări amănunțite a stării de sănătate mamară.

Pachetul conține:

1. Consultul mamar:

presupune examinarea și palparea sânului , medicul inspectând cu blândețe întreagă suprafață a sânilor și a regiunilor axilare, urmărind în special identificarea unor posibili noduli ( zone mamare îndurate cu caracteristici net distincte în raport cu restul sânului);

Preț întreg: 270 Lei

2. Ecografie mamară (Sonoelastografie):

pune în evidență zonele modificate din sân, chiar și cele cu dimensiuni de câțiva milimetri. Se poate studia vascularizația formațiunilor respective cu ajutorul modulului Doppler. Prin intermediul sonoelastografiei, medicul specialist are posibilitatea de a măsura elasticitatea leziunilor și de a diferenția, cu o mai mare acuratețe tumorile benigne (necanceroase), de cele maligne (canceroase).

Preț întreg: 500 Lei

3. Mamografie cu tomosinteză 3D bilaterală

principala metodă de depistare precoce a cancerului mamar la femeile cu vârsta peste 40 de ani , fiind complementară ecografiei și sonoelastografiei mamare;

Preț întreg: 510 Lei

4. Interpretare rezultate

Preț întreg: 60 Lei

Statisticile din ţara noastră înregistrează un procent al mortalităţii din cauza cancerului mamar de 36% (din cazurile diagnosticate), mai mare decât media europeană (29%) şi chiar decât cea mondială (31%).

25 de femei sunt diagnosticate zilnic, în ţara noastră, cu cancer de sân!!!