CHIRURGIE GENERALĂ

 Chirurgia generală este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor chirurgicale ale abdomenului precum și ale altor afecțiuni chirurgicale care fac obiectul altor specialităti, ce necesită tehnici speciale cum ar fi traumatisme, afecțiuni vasculare, genitale, urologice, toracice, endocrine, neurochirurgicale, chirurgie oncologică etc.

Metodele de tratament abordate în spitalul nostru asigură pacientelor o șansă de vindecare postoperatorie mult mai rapidă, o rată de complicații mult redusă și posibilitatea de a reveni la aspecte normale ale vieții socio-profesionale într-un timp mult mai scurt.
Sub aspectul tehnicii utilizate, metodele chirurgicale pot fi:

 invazive: chirurgia clasică cu tăieturi la nivelul corpului

 minim-invazive (laparoscopică): intervenție cu tăieturi mici, zonă este tratată cu ajutorul endoscopului

Echipa medicală Royal Hospital, completată de aparatura modernă, obține rezultate excelente în diagnosticare și tratare.

CHIRURGIE LAPAROSCOPICĂ

Chirurgia laparoscopică este ridicată la rang de artă, fiind utilizată în majoritatea cazurilor operabile.
Această abordare chirurgicală oferă beneficii importante oricărui pacient care își dorește o recuperare postoperatorie mult mai rapidă.

Laparoscopia a devenit modalitatea principală de tratare a patologiilor diverse, echipa de chirurgi efectuând habitual operații cu grade ridicate de dificultate.
Chirurgia laparoscopică

  Chirurgia laparoscopică a început să fie din ce în ce mai des folosită, în majoritatea patologiilor și specialităților: chirurgie generală (hernie, eventrație, apendice, colecist, ulcer perforat, cancer de stomac sau colon), chirurgie urologică (adenom de prostată, litiază renală), chirurgie ginecologică (chist ovarian, fibrom uterin) sau chirurgia obezității.

  Printre beneficiile incontestabile ale chirurgiei laparoscopice se numără perioada de recuperare mult diminuată, dureri post-operatorii mult mai mici și reluarea stilului de viață într-un timp mult mai scurt.

  Din punct de vedere medical, avantajele metodei minim-invazive sunt: reducerea riscurilor de infecție; îmbunătătirea confortului postoperator cu diminuarea durerii, mobilizare și alimentație precoce; cicatrici postoperatorii de mici dimensiuni și reducerea complicațiilor postoperatorii.

CÂND AI PROBLEME DE SĂNĂTATE

APELEZI LA CEI MAI BUNI DOCTORI

021.9095

Obținem rezultate excelente în:

Chirurgia ficatului

 biopsie hepatică laparoscopică, rezecție hepatică laparoscopică, tratament chirurgical chist hidatic hepatic laparoscopic.

Chirurgia căilor biliare

colecistectomie clasică/laparoscopică, colecistectomie clasică/laparoscopică cu extragerea calculilor din căile biliare și drenaj biliar extern Kehr.

Chirurgia intestinului subțire

derivații entero-colice, rezecție segmentară intestin  subțire, apendicectomie clasică/laparoscopică.

Chirurgia colorectală

hemicolectomie dreapta/stânga clasică/laparoscopică; colectomie segmentară cu anastomoză/colestomie; rezecție rectală înalta/joasă cu anastomoza abord classic/laparoscopic; amputație rectală abord classic/laparoscopic.

Chirurgia anală și perianală

cura chirurgicală a fistulei anale/perianale; cura chirurgicală a hemoroizilor, trombectomie hemoroidală, biopsie anală.

Excizii tumorale

excizii tumorale retropeperitoneale; excizii tumori de părți moi (mușchi, tendon); excizii tumori cutanate și subcutanate (lipom), adenopatie inghinală.

FĂ-ȚI TIMP PENTRU SĂNĂTATE!

Calculator contributie personala

Alege tipul de interventie pentru a vedea exact cat este contributia ta

În cadrul modernului spital Royal Hospital, pacienții se bucură de acces la dotările performante, de ultima generație, a celor 3 săli de operație, în care medici cu zeci de ani de performanță în chirurgia generală minim-invazivă profesează, întotdeauna spre binele pacienților.

Gama de operații pusă la dispoziția pacienților spitalului este vastă, acoperind cele mai importante ramuri ale chirurgiei generale. Așadar, în cadrul departamentului de chirurgie generală, pacienții pot fi supuși intervențiilor chirurgicale precum:

CHIRURGIA TUBULUI DIGESTIV

 • Cancer de colon;
 • Cancer de rect;
 • Cancer gastric;
 • Colecistită;
 • Apendicită;
 • Fisuri anale;
 • Hemoroizi;
 • Tumori intestin subțire;
 • Tumori intestin gros;
 • Tumori splină;
 • Diverticul meckel;
 • Chist hidatic.

CHIRURGIA HERNIILOR

 • Hernia hiatală
 • Hernia inghinală;
 • Hernia ombilicală;
 • Hernia epigastrică;
 • Eventrație.

CHIRURGIA ENDOCRINĂ

 • Nodul tiroidă;
 • Cancer de tiroidă;
 • Tumoră suprarenală;
 • Tumoră paratiroidă.

ECHIPĂ CHIRURGICALĂ DE ELITĂ

CU MII DE OPERAȚII LA ACTIV

Echipa medicală ROYAL HOSPITAL BUCHAREST abordează cu succes orice tip de operație.

Datorită echipei multidisciplinare de medici specialiști, a echipamentelor și aparaturii medicale performanțe, orice caz medical care primește indicație chirurgicală este tratat cu eficiență.

Află cele mai mici prețuri din piață pentru chirurgia laparoscopică
null
DR. VICTOR ȘTEFĂNESCU
MEDIC PRIMAR CHIRURGIE GENERALĂ
null
DR. Augustin Dima
MEDIC Primar CHIRURGIE GENERALĂ
null
DR. COSTIN DUȚU
MEDIC PRIMAR CHIRURGIE GENERALĂ
null
DR. GEORGE SIREȚEANU
MEDIC PRIMAR CHIRURGIE GENERALĂ ȘI BARIATRICĂ
null
DR. ȘERBAN VASILE
MEDIC PRIMAR CHIRURGIE GENERALĂ
null
DR. ȘTEFAN IONUȚ
MEDIC PRIMAR CHIRURGIE GENERALĂ ȘI ONCOLOGICĂ