Chirurgie generală | Royal Hospital

Chirurgie generală

 Chirurgia generală este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor chirurgicale ale abdomenului precum și ale altor afecțiuni chirurgicale care fac obiectul altor specialităti, ce necesită tehnici speciale cum ar fi traumatisme, afecțiuni vasculare, genitale, urologice, toracice, endocrine, neurochirurgicale, chirurgie oncologică etc.

Sub aspectul tehnicii utilizate, metodele chirurgicale pot fi:

 invazive: chirurgia clasică cu tăieturi la nivelul corpului

 minim-invazive (laparoscopică): intervenție cu tăieturi mici, zonă este tratată cu ajutorul endoscopului

Echipa medicală Royal Hospital, completată de aparatura modernă, obține rezultate excelente
în diagnosticare și tratare.

Chirurgia laparoscopică

  Chirurgia laparoscopică a început să fie din ce în ce mai des folosită, în majoritatea patologiilor și specialităților: chirurgie generală (hernie, eventrație, apendice, colecist, ulcer perforat, cancer de stomac sau colon), chirurgie urologică (adenom de prostată, litiază renală), chirurgie ginecologică (chist ovarian, fibrom uterin) sau chirurgia obezității.

  Printre beneficiile incontestabile ale chirurgiei laparoscopice se numără perioada de recuperare mult diminuată, dureri post-operatorii mult mai mici și reluarea stilului de viață într-un timp mult mai scurt.

  Din punct de vedere medical, avantajele metodei minim-invazive sunt: reducerea riscurilor de infecție; îmbunătătirea confortului postoperator cu diminuarea durerii, mobilizare și alimentație precoce; cicatrici postoperatorii de mici dimensiuni și reducerea complicațiilor postoperatorii.

Ginecologie, senologie, cardiologie, urologie, endocrinologie, dermatologie, stomatologie și multe alte specialități pentru sănătatea ta!

FĂ-ȚI TIMP PENTRU SĂNĂTATE !

Ce spun pacientele?

Aici am avut parte de cea mai frumoasă experiență din punct de vedere medical. Nu am simțit durere, frică ci îngrijiri, dragoste față de pacient, aerul “de acasă” nu a lipsit nici o secundă. Medicii s-au comportat profesionist, asistentele medicale au fost adevărate “surori”, deci cuvântul este “acasă”. Tot personalul Spitalului a fost DEOSEBIT!