Probleme ginecologice personale tratate personalizat

Diagnostic de precizie
Tratament eficient
Echipă medicală completă
Prețuri accesibile

Centru de excelență în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor ginecologice

De mai bine de 20 de ani, în cadrul Royal Hospital București, a fost creat un adevărat centru de excelență dedicat prevenției, diagnosticului și tratamentului afecțiunilor care țin de ginecologie, deopotrivă benigne și maligne. Sub coordonarea dr. Ioan Stoian se află o echipă multidisciplinară de elită, pregătită oricând să se dedice, trup și suflet, sănătății femeilor de toate vârstele. Implicarea și eforturile echipei sunt dublate de aparatura modernă, de înaltă performanță.

Diagnostic de precizie

Diagnosticul precoce și corect este cheia pentru tratarea afecțiunilor de ginecologie înainte ca acestea să devină o problemă gravă de sănătate. La Royal Hospital, ne-am asigurat că medicii noștri supraspecializați au acces la toată aparatura necesară pentru a-ți oferi un diagnostic de precizie și opțiunea de tratament cu cele mai mari șanse de reușită.

În spitalul nostru din București poți face toate investigațiile necesare diagnosticului, în același loc, iar echipa noastră multidisciplinară va fi alături de tine de la prima vizită până la vindecare.

Tratament eficient

De peste 20 de ani tratăm toate afecțiunile de ginecologie, de la cele mai simple la tumori maligne. Echipa noastră recomandă întotdeauna opțiunile de tratament cu cele mai mari șanse de reușită, cea mai rapidă recuperare postoperatorie și cea mai mică șansă de complicații.

De asemenea, folosim preponderent metode de tratament minim-invazive, precum laparoscopia. În acest fel ne asigurăm că pacientele noastre își pot relua activitatea normală în cel mai scurt timp posibil.

Pachete gândite de medici pentru tine

Echipă medicală completă

Echipa multidisciplinară Royal Hospital București reunește specialiști ginecologi și obstetricieni cu multă experiență care pot aborda cu succes orice tip de intervenție ginecologică. Centrul de ginecologie se află sub conducerea dr. Ioan Stoian, medic primar obstetrică ginecologie cu aproape 40 de ani de experiență.

La Royal Hospital, medicii noștri dispun de bloc operator complet echipat și aparatura necesară pentru a realiza orice tip de investigație sau procedură este necesară pentru sănătatea ta, fără întârziere, în același loc.

Centru de excelență în diagnostic și tratament

Echipă medicală
de top

Pachete adaptate de investigații și analize

Aparatură performantă pentru diagnostic precoce

Întrebări frecvente

Când se recomandă controlul ginecologic?

Orice femeie care și-a început viața sexuală ar trebui să meargă la ginecolog cel puțin o dată pe an, inclusiv în absența simptomelor.

Ce presupune controlul ginecologic?

Consultul clinic înseamnă examinarea zonei genitale externe (vulvă) și a zonei interne (vagin și col uterin) prin examinare cu valvele și prin palpare manuală.

Care sunt metodele de diagnostic folosite în ginecologie, la Royal Hospital?

Diagnosticul se stabilește în urma unor metode precum: consultația ginecologică, examenul de secreție vaginală, testul Babeș-Papanicolau, test HPV, ecografia ginecologică, colposcopie, biopsie cervicală, histeroscopie diagnostică.